Huumetilanne Suomessa 2014 - Vili Varjonen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

28,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Varjonen, Vili
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 142

Lisätiedot

Millaista on Suomen huumepolitiikka? Paljonko Suomessa käytetään huumeita? Pääsevätkö halukkaat hoitoon? Kannattaako huumeruiskujen ja -neulojen vaihto? Keitä ovat huumeiden käyttäjät? Millainen on huumausainerikollisuustilanne? Mitä huumausaineita Suomen huumemarkkinoilla liikkuu? Raportissa tarkastellaan huumetilanteen kehitystä viime vuosina. Huumetilannetta kuvataan lakien, politiikan, käytön, haittojen sekä hoidon ja muiden interventioiden lähtökohdista. Huumekysymystä lähestytään niin terveydellisestä, sosiaalisesta kuin rikosoikeudellisesta näkökulmasta. Raportti on yksi EU:n huumeviraston (EMCDDA) koordinoiman huumetietoverkoston (REITOX) kansallisista vuosiraporteista, joiden pohjalta tuotetaan EMCDDA:n vuosittainen Euroopan huumeraportti.

Lisätiedot

Kuvaus Millaista on Suomen huumepolitiikka? Paljonko Suomessa käytetään huumeita? Pääsevätkö halukkaat hoitoon? Kannattaako huumeruiskujen ja -neulojen vaihto? Keitä ovat huumeiden käyttäjät? Millainen on huumausainerikollisuustilanne? Mitä huumausaineita Suomen huumemarkkinoilla liikkuu? Raportissa tarkastellaan huumetilanteen kehitystä viime vuosina. Huumetilannetta kuvataan lakien, politiikan, käytön, haittojen sekä hoidon ja muiden interventioiden lähtökohdista. Huumekysymystä lähestytään niin terveydellisestä, sosiaalisesta kuin rikosoikeudellisesta näkökulmasta. Raportti on yksi EU:n huumeviraston (EMCDDA) koordinoiman huumetietoverkoston (REITOX) kansallisista vuosiraporteista, joiden pohjalta tuotetaan EMCDDA:n vuosittainen Euroopan huumeraportti.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
Tekijä Varjonen, Vili
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1798-0070
Sivumäärä 142
ISBN 9789523024137
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8349590
Kuvitus " - Taulukoita, mustavalkoiset" -
Asiasanat ehkäisevä päihdetyö, hoito, huumausainerikokset, huumeet, huumeongelmat, huumepolitiikka, kuntoutus, käyttö, lainsäädäntö, narkomaanit, päihdehuolto, Suomi, terveyshaitat, tietokirjallisuus
Alanimike 8349590

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Huumetilanne Suomessa 2014

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot