Huuliharppukirja - Jantso Jokelin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

26,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Jokelin, Jantso
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 256

Lisätiedot

Tämä teos on kirjoitettu kaikille huuliharpusta kiinnostuneille soittajille, harrastajille ja tutkijoille sekä muille musiikin ystäville. Huuliharppukirja kertoo pienen soittimen värikkäästä kulttuurihistoriasta, eri aikakausien kansanviihteestä ja popkulttuurista sekä huuliharpun mukautumisesta eri kansojen ja kansanryhmien musiikkiin. Yleisteoksena kirja on maassamme ensimmäinen laatuaan. Se sisältää myös läpileikkauksen suomalaisen huuliharppukulttuurin moninaisista vaiheista. Lisäksi kirjassa kurkistetaan huuliharpun kansien alle ja kerrotaan mikä saa tämän peltileiväksikin kutsutun ihmeellisen keksinnön soimaan. Kirjan neljäs osio toimii soitto-oppaana aloittelevalle huuliharpistille. Jantso Jokelin (s. 1986) on turkulainen kirjailija ja muusikko. Hän opiskelee folkloristiikkaa Turun yliopistossa, pääasiallisena kiinnostuksenaan afroamerikkalainen kansanmusiikki. Jokelin on katusoiton Suomen mestari ja sijoittui kolmanneksi maailman suurimmassa huuliharppukilpailussa Saksan Trossingenissa.

Lisätiedot

Kuvaus Tämä teos on kirjoitettu kaikille huuliharpusta kiinnostuneille soittajille, harrastajille ja tutkijoille sekä muille musiikin ystäville. Huuliharppukirja kertoo pienen soittimen värikkäästä kulttuurihistoriasta, eri aikakausien kansanviihteestä ja popkulttuurista sekä huuliharpun mukautumisesta eri kansojen ja kansanryhmien musiikkiin. Yleisteoksena kirja on maassamme ensimmäinen laatuaan. Se sisältää myös läpileikkauksen suomalaisen huuliharppukulttuurin moninaisista vaiheista. Lisäksi kirjassa kurkistetaan huuliharpun kansien alle ja kerrotaan mikä saa tämän peltileiväksikin kutsutun ihmeellisen keksinnön soimaan. Kirjan neljäs osio toimii soitto-oppaana aloittelevalle huuliharpistille. Jantso Jokelin (s. 1986) on turkulainen kirjailija ja muusikko. Hän opiskelee folkloristiikkaa Turun yliopistossa, pääasiallisena kiinnostuksenaan afroamerikkalainen kansanmusiikki. Jokelin on katusoiton Suomen mestari ja sijoittui kolmanneksi maailman suurimmassa huuliharppukilpailussa Saksan Trossingenissa.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Sammakko
Tekijä Jokelin, Jantso
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 256
ISBN 9789524832526
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8351521
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat diskografiat, historia, huuliharppu, kulttuurihistoria, muusikot, populaarimusiikki, soitonoppaat, soittimet, tietokirjallisuus, Musiikin historia
Alanimike 8351521

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Huuliharppukirja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot