Huijataanko meitä? - Karin Kunz-Uusitalo

pillerinpopsijoille - kolestrolikammoisille - kaikkeen uskoville

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

28,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Kunz-Uusitalo, Karin
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 207

Lisätiedot

Ihmisen, ihmeluomuksen, on nykyään tultava toimeen 7 miljoonan haitallisen aineen kanssa. Niistä selviytyäksemme elimistömme on opittava tottumaan niihin, eroteltava ja eliminoitava ne mahdollisuuksien mukaan. Siihen vaaditaan erittäin vahvaa vastustuskykyä. Sitä lääke-, kemian- ja elintarviketeollisuus valitettavasti määrätietoisesti heikentävät. Meidän on puolustauduttava tätä vastaan! Karin Kunz-Uusitalo on syntynyt 1942 Itä-Saksassa Berliinin lähellä. Hän on kasvanut sekä DDR:ssa että Saksan Liittotasavallassa tullen Englannin kautta Suomeen. Hän rakastaa Suomea, hyvässä ja pahassa, sellaisenaan. Vaikka hän on eläkkeellä, hän on vielä täysillä mukana liike-elämässä.

Lisätiedot

Kuvaus Ihmisen, ihmeluomuksen, on nykyään tultava toimeen 7 miljoonan haitallisen aineen kanssa. Niistä selviytyäksemme elimistömme on opittava tottumaan niihin, eroteltava ja eliminoitava ne mahdollisuuksien mukaan. Siihen vaaditaan erittäin vahvaa vastustuskykyä. Sitä lääke-, kemian- ja elintarviketeollisuus valitettavasti määrätietoisesti heikentävät. Meidän on puolustauduttava tätä vastaan! Karin Kunz-Uusitalo on syntynyt 1942 Itä-Saksassa Berliinin lähellä. Hän on kasvanut sekä DDR:ssa että Saksan Liittotasavallassa tullen Englannin kautta Suomeen. Hän rakastaa Suomea, hyvässä ja pahassa, sellaisenaan. Vaikka hän on eläkkeellä, hän on vielä täysillä mukana liike-elämässä.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Mediapinta
Tekijä Kunz-Uusitalo, Karin
Kääntäjä Lindell, Tuula
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 207
ISBN 9789524647557
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 20540845
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat kritiikki, lääketeollisuus, ravitsemuskasvatus, sairaanhoito, terveydenhoito, tietokirjallisuus, Lääketiede, terveydenhoito
Alanimike 20540845

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Huijataanko meitä?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot