Homoseksuaalisuus Raamatussa ja kirkon opetuksessa -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

30,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2007
  • Sivut: 345

Lisätiedot

Suomen ev.-lut. kirkossa on käynnistynyt keskustelu suhtautumisesta homoseksuaalisiin parisuhteisiin. Raamattu on kirkon uskon ja kristillisen elämän ylin ohje. Kirkon piirissä on kuitenkin erilaisia näkemyksiä ihmiskuvasta, parisuhteista ja seksuaalisuudesta. Niiden taustalla on erilaisia käsityksiä raamatuntulkinnasta ja kristillisestä etiikasta. Samanlaista keskustelua käydään myös muiden kirkkojen piirissä. Tämä kirja esittelee erilaisia näkökulmia aiheeseen. Kirkon parisuhdelakiseminaarissa tammikuussa 2007 käsiteltiin suhtautumista homoseksuaalisiin parisuhteisiin raamatuntulkinnan ja kirkon opin sekä etiikan ja ekumenian näkökulmista. Kirjaan on koottu seminaarin esitykset.

Lisätiedot

Kuvaus Suomen ev.-lut. kirkossa on käynnistynyt keskustelu suhtautumisesta homoseksuaalisiin parisuhteisiin. Raamattu on kirkon uskon ja kristillisen elämän ylin ohje. Kirkon piirissä on kuitenkin erilaisia näkemyksiä ihmiskuvasta, parisuhteista ja seksuaalisuudesta. Niiden taustalla on erilaisia käsityksiä raamatuntulkinnasta ja kristillisestä etiikasta. Samanlaista keskustelua käydään myös muiden kirkkojen piirissä. Tämä kirja esittelee erilaisia näkökulmia aiheeseen. Kirkon parisuhdelakiseminaarissa tammikuussa 2007 käsiteltiin suhtautumista homoseksuaalisiin parisuhteisiin raamatuntulkinnan ja kirkon opin sekä etiikan ja ekumenian näkökulmista. Kirjaan on koottu seminaarin esitykset.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Kirkon tutkimuskeskus
Toimittaja Saarelma, Antti
Sidosasu kovakantinen
Sarjan lisätieto 1459-2681
Sivumäärä 345
ISBN 9789516932852
Ilmestymisvuosi 2007
Painos 1
Tilausnumero 20542411
Asiasanat avioliitto, homoseksuaalisuus, kirkko, kristillinen etiikka, luterilaisuus, Raamattu, raamatuntulkinta, rekisteröity parisuhde, seksuaaliset vähemmistöt, seksuaalisuus, tietokirjallisuus, Kristillinen etiikka
Alanimike 20542411

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Homoseksuaalisuus Raamatussa ja kirkon opetuksessa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot