Herra, opeta meitä rukoilemaan - Martti Asikainen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

13,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Asikainen, Martti
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2005
  • Sivut: 94

Lisätiedot

Viimeisimmässä evankeliumitutkimuksessa on avattu uusia näköaloja rukouksen maailmaan: mitä Jeesus opetti rukouksesta. Tämän kirjan artikkeleista on jätetty pois suurin osa tieteellisistä analyysia ja pyritty tuomaan esille vain olennainen. Kirjan alkuun on koottu rukouksia Raamatusta, Apokryfikirjoista, Qumranin teksteistä ja Siddurista. Tarkoitus on viedä lukija siihen hengelliseen maailmaan ja ympäristöön, jossa Jeesus vaikutti ja jonka keskelle ensimmäiset seurakunnat syntyivät. Joukossa on jo suomeksi julkaistuja ja lisäksi myös vielä julkaisemattomia tekstejä.

Lisätiedot

Kuvaus Viimeisimmässä evankeliumitutkimuksessa on avattu uusia näköaloja rukouksen maailmaan: mitä Jeesus opetti rukouksesta. Tämän kirjan artikkeleista on jätetty pois suurin osa tieteellisistä analyysia ja pyritty tuomaan esille vain olennainen. Kirjan alkuun on koottu rukouksia Raamatusta, Apokryfikirjoista, Qumranin teksteistä ja Siddurista. Tarkoitus on viedä lukija siihen hengelliseen maailmaan ja ympäristöön, jossa Jeesus vaikutti ja jonka keskelle ensimmäiset seurakunnat syntyivät. Joukossa on jo suomeksi julkaistuja ja lisäksi myös vielä julkaisemattomia tekstejä.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Suomen Pipliaseura
Tekijä Asikainen, Martti
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 94
ISBN 9515773652
Ilmestymisvuosi 2005
Painos 1
Tilausnumero 20530879
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat Evankeliumit, Isä meidän -rukous, Raamattu, rukoukset, rukous, teologia, tietokirjallisuus, Raamattu, Raamattututkimus
Alanimike 20530879

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Herra, opeta meitä rukoilemaan

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot