Herättäjät, tulenkantajat ja muutoksentekijät - Pekka Borg

luonnonsuojelun voimahahmot Suomessa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

33,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Borg, Pekka
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 317

Lisätiedot

Teos avaa luonnonsuojelun kehittymisen koko kirjon alkaen varhaisista 1800-luvun kansallisromantiikan taiteilijoista ja eläinsuojelun esitaistelijoista ja päätyen nykypäivän luonnon monimuotoisuuden, Natura-verkoston ja monipuolisen ekologisen tutkimuksen tuomiin uusiin mahdollisuuksiin. Teokseen on koottu joukko suomalaisen luonnonsuojelun merkkihenkilöitä yli sadan vuoden ajalta. Valinta on kohdistunut niihin isänmaan luonnon- ja kulttuuriperinnön säilymisestä huolta kantaneisiin henkilöihin, joilla on ollut keskeinen merkitys luonnonsuojelun kehittymisessä. Tämän teoksen tekijä on luonnonsuojelun ammattilainen, dosentti Pekka Borg. Hän on toiminut mm. valtion luonnonsuojelunvalvojana, kansallispuistosuunnittelijana, Metsähallituksen ylitarkastajana ja Urho Kekkosen kansallispuiston puistonjohtajana.

Lisätiedot

Kuvaus Teos avaa luonnonsuojelun kehittymisen koko kirjon alkaen varhaisista 1800-luvun kansallisromantiikan taiteilijoista ja eläinsuojelun esitaistelijoista ja päätyen nykypäivän luonnon monimuotoisuuden, Natura-verkoston ja monipuolisen ekologisen tutkimuksen tuomiin uusiin mahdollisuuksiin. Teokseen on koottu joukko suomalaisen luonnonsuojelun merkkihenkilöitä yli sadan vuoden ajalta. Valinta on kohdistunut niihin isänmaan luonnon- ja kulttuuriperinnön säilymisestä huolta kantaneisiin henkilöihin, joilla on ollut keskeinen merkitys luonnonsuojelun kehittymisessä. Tämän teoksen tekijä on luonnonsuojelun ammattilainen, dosentti Pekka Borg. Hän on toiminut mm. valtion luonnonsuojelunvalvojana, kansallispuistosuunnittelijana, Metsähallituksen ylitarkastajana ja Urho Kekkosen kansallispuiston puistonjohtajana.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Mediapinta
Tekijä Borg, Pekka
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 317
ISBN 9789524647656
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 8350952
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat henkilökuvat, historia, kulttuuriperintö, luonnonsuojelijat, luonnonsuojelu, luonnonsuojelujärjestöt, maisemansuojelu, merkkihenkilöt, metsät, suojelu, tietokirjallisuus, yhteiskunnalliset vaikuttajat, Ympäristönsuojelu Luonnonsuoje
Alanimike 8350952

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Herättäjät, tulenkantajat ja muutoksentekijät

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot