Henkivallat - Juho Sankamo

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

5,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Sankamo, Juho
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 164

Lisätiedot

Raamatun kansien välistä avautuu näkymä lumoavaan henkien maailmaan. Niin ensimmäisillä kuin viimeisilläkin sivuilla kohdataan Jumalan palvelijoita kuten enkeleitä ja kerubeja, mutta myös hänen vihollisiaan, pimeyden joukkoja, Saatana ja hänen enkelinsä. Varhaiset kristityt tunnustivat kokonaisen henkimaailman olemassaolon mutta sitoutuivat myös siihen uskoon, että Jumala on yksi ja ainut. Heidän ajatteluunsa vaikutti erityisesti juutalaisuus. Toisaalta he olivat myös voimakkaasti kosketuksissa ei-juutalaiseen maailmaan. Kristittyjen käsitykset henkivalloista johtivat käytännön ratkaisuihin esimerkiksi koskien sitä, miten käyttäytyä jumalanpalveluksessa ja miten elää pakanallisen kulttuurin keskellä. Kirjoittaja on Uuden testamentin eksegetiikan tohtori.

Lisätiedot

Kuvaus Raamatun kansien välistä avautuu näkymä lumoavaan henkien maailmaan. Niin ensimmäisillä kuin viimeisilläkin sivuilla kohdataan Jumalan palvelijoita kuten enkeleitä ja kerubeja, mutta myös hänen vihollisiaan, pimeyden joukkoja, Saatana ja hänen enkelinsä. Varhaiset kristityt tunnustivat kokonaisen henkimaailman olemassaolon mutta sitoutuivat myös siihen uskoon, että Jumala on yksi ja ainut. Heidän ajatteluunsa vaikutti erityisesti juutalaisuus. Toisaalta he olivat myös voimakkaasti kosketuksissa ei-juutalaiseen maailmaan. Kristittyjen käsitykset henkivalloista johtivat käytännön ratkaisuihin esimerkiksi koskien sitä, miten käyttäytyä jumalanpalveluksessa ja miten elää pakanallisen kulttuurin keskellä. Kirjoittaja on Uuden testamentin eksegetiikan tohtori.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Perussanoma
Tekijä Sankamo, Juho
Sidosasu kovakantinen
Formaatin lisätiedot Lankasidos
Sarjan lisätieto 1798-2472
Sivumäärä 164
ISBN 9789518886986
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8341344
Asiasanat enkelit, helvetti, Jumala, kiusaukset, kristinusko, käsitykset, paholainen, raamatuntulkinta, taivas, tietokirjallisuus, Raamattu, Raamattututkimus
Alanimike 8341344

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Henkivallat

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot