Henkilöturvallisuus koulussa - Tarmo Kyllönen

vaarallisen käytöksen ennakointi ja hallinta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

56,00 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Kyllönen, Tarmo - Rickman, Arto
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 192

Lisätiedot

Opinahjoissamme esiintyy väkivallan tilanteita, jotka voivat tapahtua oppilaiden välillä tai oppilaan ja koulun aikuisen kesken. Joskus oppilas voi käyttäytyä myös niin, että hänen oma turvallisuutensa vaarantuu. Näissä tilanteissa aikuisen on osattava puuttua tilanteeseen välittömästi. Tässä kirjassa käsitellään koulujen henkilöturvallisuutta väkivallan ja sen uhan ilmenemisen osalta. Ensisijaisen tarkastelun kohteena ovat henkilöturvallisuuteen vaikuttavat tekijät kouluissa, henkilöstön valmiudet toimia väkivallan ilmenemistä ehkäisevästi, mutta myös silloin, jos väkivallan uhka toteutuu ja heidän on rajoitettava itselleen tai muille vaarallisen oppilaan käyttäytymistä. Teoksessa annetaan suuntaviivoja aineksiksi koulujen turvallisuusajatteluun sekä työkaluja rehtoreiden ja opetushenkilöstön jokapäiväiseen arkeen etenkin peruskoulun erityisopetuksen kenttää ajatellen.

Lisätiedot

Kuvaus Opinahjoissamme esiintyy väkivallan tilanteita, jotka voivat tapahtua oppilaiden välillä tai oppilaan ja koulun aikuisen kesken. Joskus oppilas voi käyttäytyä myös niin, että hänen oma turvallisuutensa vaarantuu. Näissä tilanteissa aikuisen on osattava puuttua tilanteeseen välittömästi. Tässä kirjassa käsitellään koulujen henkilöturvallisuutta väkivallan ja sen uhan ilmenemisen osalta. Ensisijaisen tarkastelun kohteena ovat henkilöturvallisuuteen vaikuttavat tekijät kouluissa, henkilöstön valmiudet toimia väkivallan ilmenemistä ehkäisevästi, mutta myös silloin, jos väkivallan uhka toteutuu ja heidän on rajoitettava itselleen tai muille vaarallisen oppilaan käyttäytymistä. Teoksessa annetaan suuntaviivoja aineksiksi koulujen turvallisuusajatteluun sekä työkaluja rehtoreiden ja opetushenkilöstön jokapäiväiseen arkeen etenkin peruskoulun erityisopetuksen kenttää ajatellen.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Kyllönen, Tarmo - Rickman, Arto
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 192
ISBN 9789524515306
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1
Tilausnumero 8449827
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat aggressiot, ennakointi, henkilöstö, itsepuolustus, itsetuhokäyttäytyminen, K-kirjat, koulu, koululaiset, kouluyhteisö, käyttäytymishäiriöt, opettajat, oppilaat, riskinarviointi, sosiaaliset taidot, suojautuminen, tappelut, turvallisuus, uhat, vaaratilant
Alanimike 8449827

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Henkilöturvallisuus koulussa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot