Helmeilyä - Kaarina Hakkarainen

rukoushelmet kouluikäisten elämässä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

38,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Hakkarainen, Kaarina
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2009
  • Sivut: 271

Lisätiedot

Rukoushelmet kouluikäisten elämässä "Älä pelkää hengellistä, lapset rakastavat sitä", sanoo Martin Lönnebo, Ruotsin kirkon emerituspiispa, joka kehitti Rukoushelmet apuvälineeksi rukoukseen ja mietiskelyyn. Rukoushelmien avulla lapset voivat astua sisälle uskon maailmaan ja käsitellä konkreettisesti perimmäisiä kysymyksiä: Kuka minä olen? Kuka on Jumala? Kuinka voimme löytää toisemme? Kirjan pohjalta voi rakentaa säännöllisesti kokoontuville kouluikäisten ryhmille useita koko toimintakauden kestäviä työskentelykokonaisuuksia. Lisäksi kirjasta voi poimia aineksia jumalanpalveluksiin, tapahtumiin ja leireille. Soveltaen tekstit ja toiminta sopivat myös muille ikäryhmille..

Lisätiedot

Kuvaus Rukoushelmet kouluikäisten elämässä "Älä pelkää hengellistä, lapset rakastavat sitä", sanoo Martin Lönnebo, Ruotsin kirkon emerituspiispa, joka kehitti Rukoushelmet apuvälineeksi rukoukseen ja mietiskelyyn. Rukoushelmien avulla lapset voivat astua sisälle uskon maailmaan ja käsitellä konkreettisesti perimmäisiä kysymyksiä: Kuka minä olen? Kuka on Jumala? Kuinka voimme löytää toisemme? Kirjan pohjalta voi rakentaa säännöllisesti kokoontuville kouluikäisten ryhmille useita koko toimintakauden kestäviä työskentelykokonaisuuksia. Lisäksi kirjasta voi poimia aineksia jumalanpalveluksiin, tapahtumiin ja leireille. Soveltaen tekstit ja toiminta sopivat myös muille ikäryhmille..
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Lasten Keskus
Tekijä Hakkarainen, Kaarina
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 271
ISBN 9789516277717
Ilmestymisvuosi 2009
Painos 1
Tilausnumero 8338652
Asiasanat Isä meidän -rukous, kirkon kasvatustoiminta, kirkon nuorisotyö, rukoukset, rukous, rukousnauhat, tietokirjallisuus, varhaisnuoret, Kristill. opetus ja kasvatus
Alanimike 8338652

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Helmeilyä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot