Hauskan oppimisen vallankumous - Lauri Järvilehto

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

41,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Järvilehto, Lauri
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 234

Lisätiedot

Joitakin vuosia sitten joukko tamilinkielisiä intialaislapsia löysi tietokonekioskin kotikulmiltaan. Tietokone sisälsi monimutkaista bioteknologian informaatiota englanniksi. Muutaman kuukauden kuluttua tietokoneen asentanut tiedemies Sugata Mitra palasi paikan päälle ja kysyi lapsilta, mitä he olivat oppineet. 12-vuotiaat vastasivat: "Emme mitään". "Ihanko totta, ette ole oppineet mitään?" kysyi Mitra. "Juuri niin. Lukuunottamatta sitä, että DNA:n epäonnistunut replikoituminen aiheuttaa geneettisiä sairauksia, emme ole oppineet yhtään mitään." Opimme parhaiten, kun olemme aidosti innoissamme. Pelit, inspiroivat videot tai mobiililaitteet auttavat huikeisiin oppimissuorituksiin. Lapsikaan ei välttämättä edes tajua, kuinka paljon oppii! Lauri Järvilehto osoittaa uraauurtavassa kirjassaan, että hauskuus ja leikkisyys ovat tehokkaan oppimisen avainsanoja. Kirja esitteleem viimeaikaista läpimurtotutkimusta motivaatiopsykologian, positiivisen psykologian ja aivotutkimuksen aloilta. Motivaatio ja tarkkaavaisuus ovat keskeisiä tekijöitä kestävän ja tehokkaan oppimisen lisäämisessä. Kirja avaa mielenkiintoisella tavalla sen, miksi tulevaisuuden oppiminen on ennen kaikkea hauskaa! Lauri Järvilehto, FT, on metafyysinen tutkimusmatkailija ja Sherlock Holmes -fani. Hän on työskennellyt tutkijana ja kouluttajana ja kirjoittanut kaksi suomenkielistä menestysteosta Tee itsestäsi mestariajattelija ja Upeaa työtä! Hän esitelmöi säännöllisesti mielenfilosofiasta yliopistoissa ympäri maailmaa.

Lisätiedot

Kuvaus Joitakin vuosia sitten joukko tamilinkielisiä intialaislapsia löysi tietokonekioskin kotikulmiltaan. Tietokone sisälsi monimutkaista bioteknologian informaatiota englanniksi. Muutaman kuukauden kuluttua tietokoneen asentanut tiedemies Sugata Mitra palasi paikan päälle ja kysyi lapsilta, mitä he olivat oppineet. 12-vuotiaat vastasivat: "Emme mitään". "Ihanko totta, ette ole oppineet mitään?" kysyi Mitra. "Juuri niin. Lukuunottamatta sitä, että DNA:n epäonnistunut replikoituminen aiheuttaa geneettisiä sairauksia, emme ole oppineet yhtään mitään." Opimme parhaiten, kun olemme aidosti innoissamme. Pelit, inspiroivat videot tai mobiililaitteet auttavat huikeisiin oppimissuorituksiin. Lapsikaan ei välttämättä edes tajua, kuinka paljon oppii! Lauri Järvilehto osoittaa uraauurtavassa kirjassaan, että hauskuus ja leikkisyys ovat tehokkaan oppimisen avainsanoja. Kirja esitteleem viimeaikaista läpimurtotutkimusta motivaatiopsykologian, positiivisen psykologian ja aivotutkimuksen aloilta. Motivaatio ja tarkkaavaisuus ovat keskeisiä tekijöitä kestävän ja tehokkaan oppimisen lisäämisessä. Kirja avaa mielenkiintoisella tavalla sen, miksi tulevaisuuden oppiminen on ennen kaikkea hauskaa! Lauri Järvilehto, FT, on metafyysinen tutkimusmatkailija ja Sherlock Holmes -fani. Hän on työskennellyt tutkijana ja kouluttajana ja kirjoittanut kaksi suomenkielistä menestysteosta Tee itsestäsi mestariajattelija ja Upeaa työtä! Hän esitelmöi säännöllisesti mielenfilosofiasta yliopistoissa ympäri maailmaa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Järvilehto, Lauri
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 234
ISBN 9789524516198
Ilmestymisvuosi 2014
Alkuteos Learning as fun
Tilausnumero 8350879
Asiasanat flow-tila, ilo, itseohjautuvuus, motivaatio, motivaatiopsykologia, muisti, oppiminen, oppimispelit, oppimispsykologia, oppimisympäristö, pelillistäminen, positiivinen psykologia, tietokirjallisuus, Kasvatus, opetus, kasvatustied
Alanimike 8350879

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Hauskan oppimisen vallankumous

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot