Haukku haavan tekee - Päivi Hamarus

puututaan yhdessä kiusaamiseen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

39,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Hamarus, Päivi
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 122

Lisätiedot

Kun lasta kiusataan tai paljastuu, että lapsi kiusaa muita, moni kasvattaja ahdistuu ja häpeää. Mikä lapsessa on vikana? Menikö kasvatuksessa jotakin pieleen? Mitä olisi pitänyt tehdä toisin? Miten puuttua kiusaamiseen? Kiusaaminen on asia, johon aikuisten on puututtava jämäkästi ja mahdollisimman nopeasti. Syyllisten etsiminen ja rangaistusten jakaminen ei välttämättä auta sen enempää kiusattua kuin kiusaajaakaan, vaan oleellista on pureutua kiusaamisen syihin ja auttaa uhria selviämään vaikeista kokemuksistaan. Kirja on apuväline kaikille aikuisille, joiden ympärillä olevat lapset kohtaavat kiusaamista. Siinä on käytännöllisiä toimintamalleja kiusaamisen ennaltaehkäisyyn ja siihen puuttumiseen niin vanhemmille, opettajille kuin muillekin kasvattajille.

Lisätiedot

Kuvaus Kun lasta kiusataan tai paljastuu, että lapsi kiusaa muita, moni kasvattaja ahdistuu ja häpeää. Mikä lapsessa on vikana? Menikö kasvatuksessa jotakin pieleen? Mitä olisi pitänyt tehdä toisin? Miten puuttua kiusaamiseen? Kiusaaminen on asia, johon aikuisten on puututtava jämäkästi ja mahdollisimman nopeasti. Syyllisten etsiminen ja rangaistusten jakaminen ei välttämättä auta sen enempää kiusattua kuin kiusaajaakaan, vaan oleellista on pureutua kiusaamisen syihin ja auttaa uhria selviämään vaikeista kokemuksistaan. Kirja on apuväline kaikille aikuisille, joiden ympärillä olevat lapset kohtaavat kiusaamista. Siinä on käytännöllisiä toimintamalleja kiusaamisen ennaltaehkäisyyn ja siihen puuttumiseen niin vanhemmille, opettajille kuin muillekin kasvattajille.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Hamarus, Päivi
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 122
ISBN 9789524515696
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8350876
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat ennaltaehkäisy, interventio, kiusaaminen, koti, koulu, koulukiusaaminen, koululaiset, kouluyhteisö, opettaja-oppilassuhde, opettajat, oppilaat, selviytyminen, sosiaaliset suhteet, tietokirjallisuus, vanhemmat, yhteistyö, Kasvatus, opetus, kasvatustied
Alanimike 8350876

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Haukku haavan tekee

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot