Haltijat - Inka Tolonen

Kaipuualueen kansa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

37,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Tolonen, Inka
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 136

Lisätiedot

Nukketaiteilija Tuija Leinosen synnyttämien haltijoiden luokse tullaan pitkienkin matkojen päästä. Ne ovat vallanneet sydämiä ja koteja, niin Suomessa kuin ulkomailla. Miltä se sitten näyttää tämä hauska, herkkä, lohduttava ja hävytönkin "Kaipuualueen kansa", joksi haltijaemo sitä kutsuu. Millaisia ajatuksia haltijat kuiskivat ja ujeltavat? Mitä kepposia he tekevät? Mitä haltijoiden omistajat haluavat kertoa? Miten haltijat ovat vaikuttaneet elämään? Kirjassa haltijakokemuksiaan ja -kuviaan jakaa hurmaava ja iso joukko haltijoituneita ihmisiä. Muun muassa palkitut kirjailijat Marjut Hjelt ja Vilja-Tuulia Huotarinen, EMMA - Espoon modernin taiteen museon ja Helsingin Tyttöjen Talon väki. Kirjassa on runsaasti kauniita haltijakuvia. Kaipuualueen kansaa on syntynyt jo 28 vuoden ajan.

Lisätiedot

Kuvaus Nukketaiteilija Tuija Leinosen synnyttämien haltijoiden luokse tullaan pitkienkin matkojen päästä. Ne ovat vallanneet sydämiä ja koteja, niin Suomessa kuin ulkomailla. Miltä se sitten näyttää tämä hauska, herkkä, lohduttava ja hävytönkin "Kaipuualueen kansa", joksi haltijaemo sitä kutsuu. Millaisia ajatuksia haltijat kuiskivat ja ujeltavat? Mitä kepposia he tekevät? Mitä haltijoiden omistajat haluavat kertoa? Miten haltijat ovat vaikuttaneet elämään? Kirjassa haltijakokemuksiaan ja -kuviaan jakaa hurmaava ja iso joukko haltijoituneita ihmisiä. Muun muassa palkitut kirjailijat Marjut Hjelt ja Vilja-Tuulia Huotarinen, EMMA - Espoon modernin taiteen museon ja Helsingin Tyttöjen Talon väki. Kirjassa on runsaasti kauniita haltijakuvia. Kaipuualueen kansaa on syntynyt jo 28 vuoden ajan.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Books on Demand
Tekijä Tolonen, Inka
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 136
ISBN 9789523300187
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8350614
Asiasanat tietokirjallisuus, käsityöläiset, valmistus, nuket, haltijat, kansanperinne, asiakkaat, kokemukset, henkilöhistoria, Leinonen, Tuija, Taideteollisuus, elokuvataide
Alanimike 8350614

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Haltijat

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot