Food Pharmacy - Lina Nertby Aurell

Tehoa immuunipuolustukseen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
 • Tekijä: Aurell, Lina Nertby - Clase, Mia
 • Kansityyppi: kovakantinen
 • Kieli: suomi
 • Vuosi: 2017
 • Sivut: 184

Lisätiedot

Tietoa suoliston bakteerikasvustoista, hyvistä bakteereista, aihetta koskevasta tutkimuksesta ja tulehduksia ehkäisevästä ruoasta. Reseptejä kaikille, jotka haluavat saavuttaa terveemmän elämän oikeilla ruokavalinnoilla. Ei yliannostuksen vaaraa. RUOKA-APTEEKKI (Food Pharmacy) on blogi, jossa käsitellään tulehduksia ehkäiseviä ruokia ja suolistobakteereja. Blogia kirjoittavat ruokanörtit Lina Nertby Aurell ja Mia Clase. Faktat perustelee professori Stig Bengmark. Kirja sisältää kuusi reseptiä, joiden oivallisiin sivuvaikutuksiin tavallisesti lukeutuvat: tyytyväiset suolistobakteerit tulehdustilan lieventyminen uudenlainen asenne ruokaa kohtaan terve suoliston bakteerikanta vakaa verensokeri huomattavasti energisempi olo parempi musiikkimaku (Viimeiselle kohdalle meillä ei ole esittää yhtään todella hyvää perustelua, mutta muut vaikutukset ovat tulehduksia ehkäisevän ruokavalion ansiota.)

Lisätiedot

Kuvaus Tietoa suoliston bakteerikasvustoista, hyvistä bakteereista, aihetta koskevasta tutkimuksesta ja tulehduksia ehkäisevästä ruoasta. Reseptejä kaikille, jotka haluavat saavuttaa terveemmän elämän oikeilla ruokavalinnoilla. Ei yliannostuksen vaaraa. RUOKA-APTEEKKI (Food Pharmacy) on blogi, jossa käsitellään tulehduksia ehkäiseviä ruokia ja suolistobakteereja. Blogia kirjoittavat ruokanörtit Lina Nertby Aurell ja Mia Clase. Faktat perustelee professori Stig Bengmark. Kirja sisältää kuusi reseptiä, joiden oivallisiin sivuvaikutuksiin tavallisesti lukeutuvat: tyytyväiset suolistobakteerit tulehdustilan lieventyminen uudenlainen asenne ruokaa kohtaan terve suoliston bakteerikanta vakaa verensokeri huomattavasti energisempi olo parempi musiikkimaku (Viimeiselle kohdalle meillä ei ole esittää yhtään todella hyvää perustelua, mutta muut vaikutukset ovat tulehduksia ehkäisevän ruokavalion ansiota.)
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Readme.fi
Tekijä Aurell, Lina Nertby - Clase, Mia
Kääntäjä Vuento, Sirpa
Valokuvaaja Ekblom, Ulrika
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 184
ISBN 9789523214569
Ilmestymisvuosi 2017
Tilausnumero 7735801
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat bakteerit, ennaltaehkäisy, erikoisruokavaliot, hyvinvointi, ravitsemus, ruokaohjeet, suolisto, taudit, terveysvaikutukset, tietokirjallisuus, tulehdus, Ravinto-oppi Ruokavaliot
Alanimike 7735801

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Food Pharmacy

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot