Flat Out - Täysillä! - Erkki Vanhanen

rallikirja suomalaiseen makuun

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

44,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Vanhanen, Erkki
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 383

Lisätiedot

Flat Out on rallitermi, jota käytetään pikataipaleella kuvaamaan tilannetta, jossa voi - ja täytyy - painaa kaasu pohjassa. Samalla tavoin moottoriurheilun erikoistoimittaja Erkki Vanhanen on paneutunut ralliautoilun suomalaiseen maailmaan. Teema ja näkökulma on selkeästi suomalainen. Kirja aloittaa autourheilun aamunkoitosta vuodesta 1890 ja päätyy 2000-luvun toisen vuosikymmenen näkymiin. Kirjan kansien välistä löytyy ralliautoilun koko kuva, historia ja nykypäivä. Kirja toimii myös tietoteoksena lajista kiinnostuneille. Tämän uudistetun toisen painoksen lopussa olevat tilastot on päivitetty kauden 2013 loppuun saakka.

Lisätiedot

Kuvaus Flat Out on rallitermi, jota käytetään pikataipaleella kuvaamaan tilannetta, jossa voi - ja täytyy - painaa kaasu pohjassa. Samalla tavoin moottoriurheilun erikoistoimittaja Erkki Vanhanen on paneutunut ralliautoilun suomalaiseen maailmaan. Teema ja näkökulma on selkeästi suomalainen. Kirja aloittaa autourheilun aamunkoitosta vuodesta 1890 ja päätyy 2000-luvun toisen vuosikymmenen näkymiin. Kirjan kansien välistä löytyy ralliautoilun koko kuva, historia ja nykypäivä. Kirja toimii myös tietoteoksena lajista kiinnostuneille. Tämän uudistetun toisen painoksen lopussa olevat tilastot on päivitetty kauden 2013 loppuun saakka.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Alfamer
Tekijä Vanhanen, Erkki
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 383
ISBN 9789524721950
Ilmestymisvuosi 2014
Painos 2 2. täyd. p
Tilausnumero 8351095
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat autourheilu, kilpa-autoilijat, maailmanmestarit, moottoriurheilu, ralliautoilu, ralliautot, tietokirjallisuus, Autourheilu
Alanimike 8351095

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Flat Out - Täysillä!

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot