Exodus - Pirkko Valkama

avaimia toiseen Mooseksen kirjaan

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

17,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Valkama, Pirkko
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 288

Lisätiedot

Kattava raamatunselitysteos toisesta Mooseksen kirjasta. Kirja käsittelee luku luvulta Israelin kansan erämaavaelluksen vaiheita. Raamatun historiaan ja kulttuuriin perusteellisesti perehtynyt kerronta avaa Vanhan ja Uuden testamentin välistä yhteyttä kiehtovalla tavalla. Kouluttaja ja raamatunopettaja, YM, TM, Pirkko Valkaman uusi Avain Raamattuun -sarjan kirja toimii hyvänä oppaana lukijalle, joka haluaa saada selkeämmän kuvan Israelin kansan vaiheista. Kirja on myös muistutus Jumalan johdatuksesta ja pitkämielisyydestä.

Lisätiedot

Kuvaus Kattava raamatunselitysteos toisesta Mooseksen kirjasta. Kirja käsittelee luku luvulta Israelin kansan erämaavaelluksen vaiheita. Raamatun historiaan ja kulttuuriin perusteellisesti perehtynyt kerronta avaa Vanhan ja Uuden testamentin välistä yhteyttä kiehtovalla tavalla. Kouluttaja ja raamatunopettaja, YM, TM, Pirkko Valkaman uusi Avain Raamattuun -sarjan kirja toimii hyvänä oppaana lukijalle, joka haluaa saada selkeämmän kuvan Israelin kansan vaiheista. Kirja on myös muistutus Jumalan johdatuksesta ja pitkämielisyydestä.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Uusi Tie
Tekijä Valkama, Pirkko
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 288
ISBN 9789516195745
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8338537
Asiasanat Mooseksen kirjat, Raamattu, raamatuntulkinta, tietokirjallisuus, Toinen Mooseksen kirja, Vanhan Testamentin hist.kirjat
Alanimike 8338537

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Exodus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot