EVVVK - Kimi Räikkösen parhaat - Juha Veli Jokinen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

13,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Jokinen, Juha Veli
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 94

Lisätiedot

Kimi Räikköstä ei syyttä kutsuta jäämieheksi. Formula 1:n maailmanmestari tunnetaan kylmähermoisuudestaan, mutta myös välinpitämättömyydestä autourheilupiirien sisäisiin tapahtumiin - media- ja julkisuushässäköistä puhumattakaan. Kun vähäpuheinen mies nyt pakostakin joutuu jatkuvasti vastailemaan toimittajien ja fanien kysymyksiin, on hänen lakonisesta kommentoinnistaan tullut jo käsite. Tähän kirjaan on koottu klassisia paloja Kimin haastatteluista ja kommenteista. Jäämies ei small talkiin taivu, olipa vastassa toimittaja, kilpakumppani tai tallipäällikkö. Suomalaisen formula-fanin huumorintajuun Kimin tokaisut sen sijaan purevat kuin kilparenkaat radan pintaan.

Lisätiedot

Kuvaus Kimi Räikköstä ei syyttä kutsuta jäämieheksi. Formula 1:n maailmanmestari tunnetaan kylmähermoisuudestaan, mutta myös välinpitämättömyydestä autourheilupiirien sisäisiin tapahtumiin - media- ja julkisuushässäköistä puhumattakaan. Kun vähäpuheinen mies nyt pakostakin joutuu jatkuvasti vastailemaan toimittajien ja fanien kysymyksiin, on hänen lakonisesta kommentoinnistaan tullut jo käsite. Tähän kirjaan on koottu klassisia paloja Kimin haastatteluista ja kommenteista. Jäämies ei small talkiin taivu, olipa vastassa toimittaja, kilpakumppani tai tallipäällikkö. Suomalaisen formula-fanin huumorintajuun Kimin tokaisut sen sijaan purevat kuin kilparenkaat radan pintaan.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Minerva
Tekijä Jokinen, Juha Veli
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 94
ISBN 9789524926324
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 11862554
Asiasanat pokkarit, sitaatit, haastattelut, henkilökuvat, urheilijat, formula, kilpa-autoilijat, Räikkönen, Kimi, Mietelauselmakokoelmat Sitaatt
Alanimike 11862554

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: EVVVK - Kimi Räikkösen parhaat

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot