Eurooppa ja Suomi islamisoituvat - Juha Ahvio

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

21,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Ahvio, Juha
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 192

Lisätiedot

TIEDÄ TOSIASIAT ISLAMISTITERRORISMISTA JA ISLAMILAISESTA MAAHANMUUTOSTA Islamistiterroristien iskut kovenevat ja Euroopan ja Suomen islamisaatio etenee muslimien laajamittaisen maahanmuuton myötä. Meille on kirjaimellisesti elintärkeää ymmärtää, mistä islamilaisessa maahanmuutossa ja eurooppalaisen eliitin ajamassa vasemmistoliberaalissa monikulttuurisuusaatteessa on todella kyse. Avainkysymyksiä ovat: - Miten islamistinen terrorismi liittyy islaminuskoon ja Muhammedin esimerkin seuraamiseen? - Miksi Eurooppa ja Suomi islamisoituvat vähitellen? - Miksi Euroopassa on suosittu erityisesti islamilaista maahanmuuttoa? - Miksi islamilainen maahanmuutto on muodostunut laajentumishaluiseksi siirtokuntien rakentamiseksi? - Mikä merkitys on sillä, että islam on paitsi uskonto myös totalitaarinen poliittinen järjestelmä, jonka tavoitteena on sharia-lain mukaisesti hallittu kalifaatti? - Miksi ja miten Euroopan ja Suomen islamisaatio on pysäytettävä? Teologian tohtori ja dosentti JUHA AHVION kirja vastaa näihin kysymyksiin ja perustelee, miksi meidän patrioottinen velvollisuutemme on puolustaa Ateenasta, Roomasta ja Jerusalemista periytyvää länsimaista kulttuuriamme ja juutalaiskristillisiä perusarvojamme. Tämä kirja tarjoaa selkeän vastauksen siihen, miksi Suomi tarvitsee konservatiivista herätystä juuri nyt!

Lisätiedot

Kuvaus TIEDÄ TOSIASIAT ISLAMISTITERRORISMISTA JA ISLAMILAISESTA MAAHANMUUTOSTA Islamistiterroristien iskut kovenevat ja Euroopan ja Suomen islamisaatio etenee muslimien laajamittaisen maahanmuuton myötä. Meille on kirjaimellisesti elintärkeää ymmärtää, mistä islamilaisessa maahanmuutossa ja eurooppalaisen eliitin ajamassa vasemmistoliberaalissa monikulttuurisuusaatteessa on todella kyse. Avainkysymyksiä ovat: - Miten islamistinen terrorismi liittyy islaminuskoon ja Muhammedin esimerkin seuraamiseen? - Miksi Eurooppa ja Suomi islamisoituvat vähitellen? - Miksi Euroopassa on suosittu erityisesti islamilaista maahanmuuttoa? - Miksi islamilainen maahanmuutto on muodostunut laajentumishaluiseksi siirtokuntien rakentamiseksi? - Mikä merkitys on sillä, että islam on paitsi uskonto myös totalitaarinen poliittinen järjestelmä, jonka tavoitteena on sharia-lain mukaisesti hallittu kalifaatti? - Miksi ja miten Euroopan ja Suomen islamisaatio on pysäytettävä? Teologian tohtori ja dosentti JUHA AHVION kirja vastaa näihin kysymyksiin ja perustelee, miksi meidän patrioottinen velvollisuutemme on puolustaa Ateenasta, Roomasta ja Jerusalemista periytyvää länsimaista kulttuuriamme ja juutalaiskristillisiä perusarvojamme. Tämä kirja tarjoaa selkeän vastauksen siihen, miksi Suomi tarvitsee konservatiivista herätystä juuri nyt!
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Kuva ja Sana
Tekijä Ahvio, Juha
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 192
ISBN 9789515853028
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8337839
Asiasanat fundamentalismi, islam, islamismi, maahanmuutto, maahanmuuttopolitiikka, terrorismi, tietokirjallisuus, Yleinen uskontotiede
Alanimike 8337839

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Eurooppa ja Suomi islamisoituvat

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot