Etnografinen tutkimus - Jorma Kananen

miten kirjoitan etnografisen opinnäytetyön?

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

85,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Tekijä: Kananen, Jorma
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 168

Lisätiedot

Kirja on tarkoitettu korkeakouluopiskelijoille, jotka kirjoittavat etnografisen opinnäytetyön. Kirja on käytännönläheinen sisältäen käytännön esimerkkejä ja harjoituksia. Kirjassa käsitellään etnografian käyttötilanteita ja suhdetta muihin tutkimusmenetelmiin. Perinteisestä laadullisesta tutkimuksesta etnografia eroaa siinä, että tutkija elää tutkimuskohteensa elämää saadakseen mahdollisimman hyvän ja syvällisen kuvan tutkimuskohteestaan, jona voivat olla kaikki ihmisten muodostamat ryhmät, yritykset, organisaatiot ja sosiaalisen median blogit ja keskusteluryhmät. Etnografinen tutkimusprosessi on kuvattu vaihe vaiheelta alkaen tutkimusongelmasta, sen muuttamisesta tutkimuskysymyksiksi ja päätyen laadullisen aineiston tiedonkeruumenetelmiin ja aineiston analyysikeinoihin. Aineiston käsittelyyn on kiinnitetty erityishuomiota. Kirjassa on käsitelty myös tutkimuksen luotettavuus, josta on erillinen luku (etnografisen tutkimuksen luotettavuus: reliabiliteetti ja validiteetti).

Lisätiedot

Kuvaus Kirja on tarkoitettu korkeakouluopiskelijoille, jotka kirjoittavat etnografisen opinnäytetyön. Kirja on käytännönläheinen sisältäen käytännön esimerkkejä ja harjoituksia. Kirjassa käsitellään etnografian käyttötilanteita ja suhdetta muihin tutkimusmenetelmiin. Perinteisestä laadullisesta tutkimuksesta etnografia eroaa siinä, että tutkija elää tutkimuskohteensa elämää saadakseen mahdollisimman hyvän ja syvällisen kuvan tutkimuskohteestaan, jona voivat olla kaikki ihmisten muodostamat ryhmät, yritykset, organisaatiot ja sosiaalisen median blogit ja keskusteluryhmät. Etnografinen tutkimusprosessi on kuvattu vaihe vaiheelta alkaen tutkimusongelmasta, sen muuttamisesta tutkimuskysymyksiksi ja päätyen laadullisen aineiston tiedonkeruumenetelmiin ja aineiston analyysikeinoihin. Aineiston käsittelyyn on kiinnitetty erityishuomiota. Kirjassa on käsitelty myös tutkimuksen luotettavuus, josta on erillinen luku (etnografisen tutkimuksen luotettavuus: reliabiliteetti ja validiteetti).
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Tekijä Kananen, Jorma
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1456-2332
Sivumäärä 168
ISBN 9789518303049
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8340634
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat etnografia, julkaisun laadinnan oppaat, opinnäytteet, tieteellinen kirjoittaminen, tietokirjallisuus, tutkimusmenetelmät, Tiedeoppi Tieteenfilosofia
Alanimike 8340634

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Etnografinen tutkimus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot