Erilainen? - Gerard J.M. van den Aardweg

homoseksuaalisuuden itseterapia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

22,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Aardweg, Gerard J.M. van den
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2002
  • Sivut: 179

Lisätiedot

Homoseksuaalisuus on muutettavissa! Tähän mielipiteeseen perustuu maineikkaan hollantilaisen (s. 1936) psykologin ja psykoterapeutin, psykiatri, tri Gerard J. M. van den Aardwegin kirja. Sen ensimmäisessä osassa hän kumoaa yleisen käsityksen, että homoseksuaalisuus on synnynnäistä. Yli 30-vuotisen tutkimuksensa ja yli 300 asiakasta käsittävän praktiikkansa perusteella hän on päätynyt siihen käsitykseen, että homoseksuaalisuus on oire kokonaispersoonallisuuden neuroottisesta häiriöstä ja on sen tähden hoidettavissa. Toisessa osassa tri van den Aardweg antaa ohjeita, joihin asianomainen itse voi perusteellisesti paneutua hoitajansa, terapeuttinsa tai sielunhoitajansa kanssa. Arvokas ja hyödyllinen käsikirja homoseksuaaleille ja kaikille heidän hoitamisestaan kiinnostuneille lähimmäisille, terapeuteille, psykologeille, sielunhoitajille ja teologeille.

Lisätiedot

Kuvaus Homoseksuaalisuus on muutettavissa! Tähän mielipiteeseen perustuu maineikkaan hollantilaisen (s. 1936) psykologin ja psykoterapeutin, psykiatri, tri Gerard J. M. van den Aardwegin kirja. Sen ensimmäisessä osassa hän kumoaa yleisen käsityksen, että homoseksuaalisuus on synnynnäistä. Yli 30-vuotisen tutkimuksensa ja yli 300 asiakasta käsittävän praktiikkansa perusteella hän on päätynyt siihen käsitykseen, että homoseksuaalisuus on oire kokonaispersoonallisuuden neuroottisesta häiriöstä ja on sen tähden hoidettavissa. Toisessa osassa tri van den Aardweg antaa ohjeita, joihin asianomainen itse voi perusteellisesti paneutua hoitajansa, terapeuttinsa tai sielunhoitajansa kanssa. Arvokas ja hyödyllinen käsikirja homoseksuaaleille ja kaikille heidän hoitamisestaan kiinnostuneille lähimmäisille, terapeuteille, psykologeille, sielunhoitajille ja teologeille.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Terttu Pihlajamaa Förlag
Tekijä Aardweg, Gerard J.M. van den
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 179
ISBN 9197422738
Ilmestymisvuosi 2002
Alkuteos Selbsttherapie von Homosexualität
Painos 1
Tilausnumero 8270558
Asiasanat homoseksuaalisuus, itsehoito, seksuaaliterapia, seksuaalivähemmistöt, tietokirjallisuus, Persoonallisuuden psykologia
Alanimike 8270558

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Erilainen?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot