Epongo - Sakari Löytty

kulttuurien kulkumies

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

9,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Löytty, Sakari
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2009
  • Sivut: 200

Lisätiedot

Kokoelma tarinoita, kokemuksia ja ajatuksia kirjoittajan synnyinmaasta Namibiasta, jonne hän palasi aikuisiässä perheineen töihin. Löytty on toiminut vuodesta 1998 lähtien Namibian evankelis-luterilaisen kirkon musiikkityössä, Suomen Lähetysseuran lähettämänä. Epongo-kirja kertoo siitä, kuinka afrikkalaiset rytmit ja sävelet ovat alkaneet jälleen soida Namibian kirkoissa. Toisaalta vanhoja eurooppalaisia virsiä rakastetaan yhä, ja veisuu on namibialaisissa jumalanpalveluksissa voimakasta. Kulttuurit kohtaavat Namibiassa ja Löytyn omassa elämässä myös monella muulla tavalla. Kirjan tarinoissa risteilevät Löytyn lapsuudenmuistot 1960-70-lukujen Ambomaalta sekä 2000-luvun itsenäisen Namibian ihmiset ja tapahtumat.

Lisätiedot

Kuvaus Kokoelma tarinoita, kokemuksia ja ajatuksia kirjoittajan synnyinmaasta Namibiasta, jonne hän palasi aikuisiässä perheineen töihin. Löytty on toiminut vuodesta 1998 lähtien Namibian evankelis-luterilaisen kirkon musiikkityössä, Suomen Lähetysseuran lähettämänä. Epongo-kirja kertoo siitä, kuinka afrikkalaiset rytmit ja sävelet ovat alkaneet jälleen soida Namibian kirkoissa. Toisaalta vanhoja eurooppalaisia virsiä rakastetaan yhä, ja veisuu on namibialaisissa jumalanpalveluksissa voimakasta. Kulttuurit kohtaavat Namibiassa ja Löytyn omassa elämässä myös monella muulla tavalla. Kirjan tarinoissa risteilevät Löytyn lapsuudenmuistot 1960-70-lukujen Ambomaalta sekä 2000-luvun itsenäisen Namibian ihmiset ja tapahtumat.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Suomen Lähetysseura
Tekijä Löytty, Sakari
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 200
ISBN 9789516243798
Ilmestymisvuosi 2009
Painos 1
Tilausnumero 10887172
Asiasanat evankelis-luterilainen kirkko, hengellinen musiikki, jumalanpalvelus, lähetystyö, lähetystyöntekijät, muistelmat, Namibia, tietokirjallisuus, Kristillinen lähetystyö
Alanimike 10887172

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Epongo

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot