Epäeettisestä tuomittavaan - Ari Salminen

korruptio ja hyvä veli -verkostot Suomessa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

46,95 €
Toimitusaika-arvio: Ei saatavilla
  • Tekijä: Salminen, Ari - Mäntysalo, Venla
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 67

Lisätiedot

Tässä raportissa käsitellään korruptiota ja hyvä veli -verkostoja teoreettisena ja käytännöllisenä kysymyksenä. Aiheen käsittely osuu ajankohtaan, jolloin suomalaisessa yhteiskunnassa keskustellaan vilkkaasti hyvä veli -verkostoista. On silti hyvä huomata, että verkostoituminen ja yhteistyö on pääosin tervettä, tarpeellista ja kaikkien edun mukaista. Talouselämän toimijoiden ja poliittisten päätöksentekijöiden keskinäinen vuorovaikutus on jatkuvaa ja löytää myös uusia muotoja. Vaikka tarkkaa rajaa ei ole aina helppo vetää terveen ja korruptoituneen verkoston välille, tällä tutkimuksella pyritään selventämään tuota rajaa. Kaikkialla maailmassa korruptoituneet verkostot johtavat moniin yhteiskunnallis-moraalisiin haittoihin kuten ahneuteen ja kohtuuttomuuteen, luottamuspulaan päättäjien ja kansalaisten välillä sekä poliittisen ja taloudellisen järjestelmän uskottavuuden, oikeutuksen ongelmiin.

Lisätiedot

Kuvaus Tässä raportissa käsitellään korruptiota ja hyvä veli -verkostoja teoreettisena ja käytännöllisenä kysymyksenä. Aiheen käsittely osuu ajankohtaan, jolloin suomalaisessa yhteiskunnassa keskustellaan vilkkaasti hyvä veli -verkostoista. On silti hyvä huomata, että verkostoituminen ja yhteistyö on pääosin tervettä, tarpeellista ja kaikkien edun mukaista. Talouselämän toimijoiden ja poliittisten päätöksentekijöiden keskinäinen vuorovaikutus on jatkuvaa ja löytää myös uusia muotoja. Vaikka tarkkaa rajaa ei ole aina helppo vetää terveen ja korruptoituneen verkoston välille, tällä tutkimuksella pyritään selventämään tuota rajaa. Kaikkialla maailmassa korruptoituneet verkostot johtavat moniin yhteiskunnallis-moraalisiin haittoihin kuten ahneuteen ja kohtuuttomuuteen, luottamuspulaan päättäjien ja kansalaisten välillä sekä poliittisen ja taloudellisen järjestelmän uskottavuuden, oikeutuksen ongelmiin.
Toimitusaika Ei saatavilla kauttamme
Kustantaja Vaasan yliopisto
Tekijä Salminen, Ari - Mäntysalo, Venla
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1238-7118
Sivumäärä 67
ISBN 9789524764285
Ilmestymisvuosi 2013
Painos 1
Tilausnumero 8351486
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat etiikka, hallinto, korruptio, lahjonta, politiikka, Suomi, suosinta, talous, tietokirjallisuus, torjunta, verkostot, yhteiskunta, Organisaatiososiologia
Alanimike 8351486

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Epäeettisestä tuomittavaan

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot