Ekumeeninen kasvatus -

mitä opimme toisiltamme?

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

10,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 258

Lisätiedot

Ekumenia on olennainen osa kristityn identiteettiä ja elämää. Kuinka ekumeniaa voidaan oppia ja opettaa? Kuinka siihen voidaan kasvattaa? Ekumeeninen kasvatus on ensimmäinen alan perusteos Suomessa. Sen artikkeleissa tarkastellaan niin ekumeenisen kasvatuksen teologisia ja pedagogisia perusteita kuin alan erilaisia käytäntöjä. Millaista ekumeeninen kasvatus voisi olla varhaiskasvatuksessa, koulussa, nuorisotyössä tai aikuiskasvatuksessa - entä perheissä? Kirja on Suomen Ekumeenisen Neuvoston julkaisu.

Lisätiedot

Kuvaus Ekumenia on olennainen osa kristityn identiteettiä ja elämää. Kuinka ekumeniaa voidaan oppia ja opettaa? Kuinka siihen voidaan kasvattaa? Ekumeeninen kasvatus on ensimmäinen alan perusteos Suomessa. Sen artikkeleissa tarkastellaan niin ekumeenisen kasvatuksen teologisia ja pedagogisia perusteita kuin alan erilaisia käytäntöjä. Millaista ekumeeninen kasvatus voisi olla varhaiskasvatuksessa, koulussa, nuorisotyössä tai aikuiskasvatuksessa - entä perheissä? Kirja on Suomen Ekumeenisen Neuvoston julkaisu.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Suomen Lähetysseura
Toimittaja Laine, Antti - Torppa, Mirkka
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 0784-350X
Sivumäärä 258
ISBN 9789516243897
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Tilausnumero 8338591
Asiasanat ekumenia, kansainvälinen yhteistyö, kansainvälisyys, kirkon kasvatustoiminta, kirkon nuorisotyö, kirkot, kristillinen kasvatus, kristityt, lukio, monikulttuurisuus, opetus, peruskoulu, tietokirjallisuus, uskonto, uskontokasvatus, varhaiskasvatus
Alanimike 8338591

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ekumeeninen kasvatus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot