Downton Abbey - Justyn Barnes

Ohjeet palvelusväelle

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

26,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Barnes, Justyn - Fellowes, Julian
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 117

Lisätiedot

Virallinen käsikirja Downton Abbeyn kartanon uusille palveluskunnan jäsenille Downton Abbeyn taloudessa työskentelevä palvelusväki hoitaa tehtävänsä vaivattoman arvokkaasti, taidolla ja ylpeydellä. Mutta kuinka oikeastaan katetaan pöytä, koska poistutaan huoneesta ja jätetään lordi ja lady Grantham omaan rauhaansa, miten lady Maryn turkiksista huolehditaan ja mihin asuun kulloinkin on syytä pukeutua? Vastikään julki tullut kiehtova palveluskunnan käsikirja tarjoaa edellä esitettyjen ohella vastauksen lukuisiin muihin kysymyksiin. Kirjan sisältö kattaa kaikki tärkeimmät Downtonin kartanon työtehtävät miespalvelijasta kamarineitiin, taloudenhoitajasta tilanhoitajaan ja niin edelleen. Käsikirja sisältää hovimestari Carsonin esipuheen uusille palveluskunnan jäsenille ja kertoo kaiken tarvittavan Downton Abbeyn kartanon alakerran väelle.

Lisätiedot

Kuvaus Virallinen käsikirja Downton Abbeyn kartanon uusille palveluskunnan jäsenille Downton Abbeyn taloudessa työskentelevä palvelusväki hoitaa tehtävänsä vaivattoman arvokkaasti, taidolla ja ylpeydellä. Mutta kuinka oikeastaan katetaan pöytä, koska poistutaan huoneesta ja jätetään lordi ja lady Grantham omaan rauhaansa, miten lady Maryn turkiksista huolehditaan ja mihin asuun kulloinkin on syytä pukeutua? Vastikään julki tullut kiehtova palveluskunnan käsikirja tarjoaa edellä esitettyjen ohella vastauksen lukuisiin muihin kysymyksiin. Kirjan sisältö kattaa kaikki tärkeimmät Downtonin kartanon työtehtävät miespalvelijasta kamarineitiin, taloudenhoitajasta tilanhoitajaan ja niin edelleen. Käsikirja sisältää hovimestari Carsonin esipuheen uusille palveluskunnan jäsenille ja kertoo kaiken tarvittavan Downton Abbeyn kartanon alakerran väelle.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Readme.fi
Tekijä Barnes, Justyn - Fellowes, Julian
Kääntäjä Hakkarainen, Anna-Kaisa
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 117
ISBN 9789523211490
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 21841184
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat Downton Abbey (televisio-ohjelma), etiketti, kartanot, ohjeet, palvelusväki, sarjaohjelmat, televisio-ohjelmat, televisiosarjat, tietokirjallisuus, Yleiset tietoteokset
Alanimike 21841184

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Downton Abbey

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot