Diakoniatyöntekijöiden kuvauksia työstään ja siinä jaksamisestaan - Lea Rättyä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

53,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Rättyä, Lea
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 127

Lisätiedot

Diakoniatyö perustuu lähimmäisenrakkauteen. Sen tavoitteena ja toiminnallisena motiivina on ihmisen auttaminen mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Työhön sisältyvällä sielunhoidolla on suuri merkitys, ja keskeistä onkin hengellisyyden merkityksen huomioiminen ihmisen hyvinvoinnille ja terveydelle. Kirkkojärjestyksen mukaan diakonian virka on seurakunnassa pakollinen, ja seurakunnan ja sen jäsenten tulee harjoittaa diakoniaa, jonka tarkoituksena on kristilliseen rakkauteen perustuva avun antaminen erityisesti niille, joiden hätä on suurin ja joita ei muulla tavoin auteta Mitä diakoniatyö on diakoniatyöntekijöiden näkökulmasta mitkä tehtävät ovat työssä tärkeitä ja mitkä vähemmän tärkeitä? Mitkä tekijät ovat yhteydessä diakoniatyössä olemiseen ja siinä jaksamiseen? Tässä tutkimuksessa haetaan vastauksia näihin kysymyksiin.

Lisätiedot

Kuvaus Diakoniatyö perustuu lähimmäisenrakkauteen. Sen tavoitteena ja toiminnallisena motiivina on ihmisen auttaminen mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Työhön sisältyvällä sielunhoidolla on suuri merkitys, ja keskeistä onkin hengellisyyden merkityksen huomioiminen ihmisen hyvinvoinnille ja terveydelle. Kirkkojärjestyksen mukaan diakonian virka on seurakunnassa pakollinen, ja seurakunnan ja sen jäsenten tulee harjoittaa diakoniaa, jonka tarkoituksena on kristilliseen rakkauteen perustuva avun antaminen erityisesti niille, joiden hätä on suurin ja joita ei muulla tavoin auteta Mitä diakoniatyö on diakoniatyöntekijöiden näkökulmasta mitkä tehtävät ovat työssä tärkeitä ja mitkä vähemmän tärkeitä? Mitkä tekijät ovat yhteydessä diakoniatyössä olemiseen ja siinä jaksamiseen? Tässä tutkimuksessa haetaan vastauksia näihin kysymyksiin.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Diakonia-ammattikorkeakoulu
Tekijä Rättyä, Lea
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1455-9919
Sivumäärä 127
ISBN 9789524930826
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Tilausnumero 8352056
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat diakonia, diakonissat, diakonit, jaksaminen, kirkon työntekijät, tietokirjallisuus, työ, työmotivaatio, työn kuormittavuus, Diakonia Sisälähetys Evankelio
Alanimike 8352056

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Diakoniatyöntekijöiden kuvauksia työstään ja siinä jaksamisestaan

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot