Dandyismistä ja George Brummellista - Jules Barbey D'Aurevilly

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

21,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: D'Aurevilly, Jules Barbey
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2009
  • Sivut: 155

Lisätiedot

Romaanikirjailija, kriitikko Jules d'Aurevillyn (1808-1889) essee Dandyismistä ja George Brummellista on 1800-luvun ranskalaisen kirjallisuuden tärkeitä lukuja. Sitä lueskellessaan voi ehkä ymmärtää, miksi esseen kohdehenkilö, englantilainen dandy George "Beau" Brummell yhä esiintyy puheissamme ja kulttuurihistoriallisissa anekdooteissa, vaikka hän ei jättänyt jälkeensä mitään kirjallista aineistoa. Mr Beau Brummell oli ainoastaan dandy. Suomentaja Antti Nylenin esipuhe-essee syventää ja selventää Barbeyn dandykäsitystä sekä aiheen kirjallista ja historiallista taustaa muutenkin. Teoksessa on myös tarpeellinen määrä selityksiä vaikeaselkoisiin tekstikohtiin ja hämärtyneisiin viittauksiin.

Lisätiedot

Kuvaus Romaanikirjailija, kriitikko Jules d'Aurevillyn (1808-1889) essee Dandyismistä ja George Brummellista on 1800-luvun ranskalaisen kirjallisuuden tärkeitä lukuja. Sitä lueskellessaan voi ehkä ymmärtää, miksi esseen kohdehenkilö, englantilainen dandy George "Beau" Brummell yhä esiintyy puheissamme ja kulttuurihistoriallisissa anekdooteissa, vaikka hän ei jättänyt jälkeensä mitään kirjallista aineistoa. Mr Beau Brummell oli ainoastaan dandy. Suomentaja Antti Nylenin esipuhe-essee syventää ja selventää Barbeyn dandykäsitystä sekä aiheen kirjallista ja historiallista taustaa muutenkin. Teoksessa on myös tarpeellinen määrä selityksiä vaikeaselkoisiin tekstikohtiin ja hämärtyneisiin viittauksiin.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Sammakko
Tekijä D'Aurevilly, Jules Barbey
Kääntäjä Nylen, Antti
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 155
ISBN 9789524831109
Ilmestymisvuosi 2009
Alkuteos Du dandysme et de George Brummell
Painos 1
Tilausnumero 8351516
Asiasanat dandyismi, historia, miehet, mieheys, mieskuva, narsismi, pukeutuminen, roolit, tietokirjallisuus, tyyli, ulkonäkö
Alanimike 8351516

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Dandyismistä ja George Brummellista

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot