Case-tutkimus opinnäytetyönä - Jorma Kananen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

84,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Tekijä: Kananen, Jorma
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 152

Lisätiedot

Tämä kirja toimii käytännön oppaana case-tutkimusta kirjoittavalle opinnäytetyön tekijälle. Korkeakouluopiskelijoilla ei useinkaan ole selvää kuvaa siitä, mitä case- eli tapaustutkimus tarkoittaa käytännössä ja kuinka case-tutkimukseen perustuva opinnäytetyö kirjoitetaan. Kirjassa opastetaan opiskelijaa tapaustutkimuksen suunnittelussa, toteutuksessa ja raportoinnissa. Case-tutkimus ei ole oma tutkimusotteensa, sillä kyseessä on perinteisten tutkimusotteiden, kuten kvalitatiivisen ja kvantitatiivisen tutkimusotteiden, yhdistelmä. Tapaustutkimuksella ei ole myöskään omaa metodologiaa. Teoksen alussa on käsitelty mahdollisimman perusteellisesti eri tutkimusmenetelmät ja menetelmien valinnan kriteerit sekä tieteellisen toiminnan perusteet ja peruskäsitteet. Ilman tieteellisen toiminnan perusteiden ymmärtämistä hyppääminen suoraan case-tutkimukseen ei onnistu.

Lisätiedot

Kuvaus Tämä kirja toimii käytännön oppaana case-tutkimusta kirjoittavalle opinnäytetyön tekijälle. Korkeakouluopiskelijoilla ei useinkaan ole selvää kuvaa siitä, mitä case- eli tapaustutkimus tarkoittaa käytännössä ja kuinka case-tutkimukseen perustuva opinnäytetyö kirjoitetaan. Kirjassa opastetaan opiskelijaa tapaustutkimuksen suunnittelussa, toteutuksessa ja raportoinnissa. Case-tutkimus ei ole oma tutkimusotteensa, sillä kyseessä on perinteisten tutkimusotteiden, kuten kvalitatiivisen ja kvantitatiivisen tutkimusotteiden, yhdistelmä. Tapaustutkimuksella ei ole myöskään omaa metodologiaa. Teoksen alussa on käsitelty mahdollisimman perusteellisesti eri tutkimusmenetelmät ja menetelmien valinnan kriteerit sekä tieteellisen toiminnan perusteet ja peruskäsitteet. Ilman tieteellisen toiminnan perusteiden ymmärtämistä hyppääminen suoraan case-tutkimukseen ei onnistu.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Tekijä Kananen, Jorma
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1456-2332
Sivumäärä 152
ISBN 9789518302561
Ilmestymisvuosi 2013
Painos 1
Tilausnumero 8340628
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat arviointi, julkaisun laadinnan oppaat, opinnäytteet, tapaustutkimus, tieteellinen kirjoittaminen, tietokirjallisuus, tutkimusmenetelmät, Tiedeoppi Tieteenfilosofia
Alanimike 8340628

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Case-tutkimus opinnäytetyönä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot