Avioliitosta - Martti Luther

1. Kor. 7 selitys

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

7,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Luther, Martti
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 127

Lisätiedot

On joskus vaikeaa päästä selville siitä, mitä isämme uskoivat ennen. Mitä on avioliitto, kenelle se kuuluu, mitä vaikeuksia siinä voi kohdata ja mitä tulee sanoa avioerosta ratkaisuna vaikeuksiin? Lutherin opetukset avaavat jälkikristillisessä maailmassa, sen kirkossa ja yhteiskunnassa, jo lähes kadotettuja näköaloja. Kohtaaminen on raju ja hämmentävällä tavalla tuore. Avioliitosta on Lutherin vuonna 1523 valmistunut 1. Korinttilaiskirjeen 7. luvun selitys, jota hän ryhtyi kirjoittamaan tuodakseen valoa selibaattikysymykseen. Kirja ilmestyy nyt ensimmäistä kertaa suomeksi!

Lisätiedot

Kuvaus On joskus vaikeaa päästä selville siitä, mitä isämme uskoivat ennen. Mitä on avioliitto, kenelle se kuuluu, mitä vaikeuksia siinä voi kohdata ja mitä tulee sanoa avioerosta ratkaisuna vaikeuksiin? Lutherin opetukset avaavat jälkikristillisessä maailmassa, sen kirkossa ja yhteiskunnassa, jo lähes kadotettuja näköaloja. Kohtaaminen on raju ja hämmentävällä tavalla tuore. Avioliitosta on Lutherin vuonna 1523 valmistunut 1. Korinttilaiskirjeen 7. luvun selitys, jota hän ryhtyi kirjoittamaan tuodakseen valoa selibaattikysymykseen. Kirja ilmestyy nyt ensimmäistä kertaa suomeksi!
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Perussanoma
Tekijä Luther, Martti
Kääntäjä Leu, Anne
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 127
ISBN 9789518886795
Ilmestymisvuosi 2014
Alkuteos Das siebend Capitel S. Pauli zu den Chorinthern
Tilausnumero 8341330
Asiasanat avioliitto, Korinttilaiskirjeet, kristillinen etiikka, naimattomuus, Raamattu, raamatuntulkinta, tietokirjallisuus, Dogmatiikka, kristill.etiikka
Alanimike 8341330

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Avioliitosta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot