Avio-onnea kaikilla mausteilla - Pentti Suihkonen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

5,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Suihkonen, Pentti - Suihkonen, Eeva
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 231

Lisätiedot

Avio-onnea kaikilla mausteilla -teos ei ole perinteinen avioliitto-opas, vaan persoonallinen parisuhdetarina, jonka punaisena lankana on ihmisenä kasvamisen kuvaus. Pentti ja Eeva Suihkonen käyvät teoksessa läpi pitkän suhteensa vaiheita rehellisesti ja syväluotaavasti. Kriisit kypsyttävät heitä tasavertoiseen suhteeseen. Mukaansatempaavaa ja huumorin sävyttämää kerrontaa, hyväksi havaittuja neuvoja parisuhteen parantamiseksi. Avio-onni ei synny sattumalta, vaan tahdonvalintojen ja tietoisen työn tuloksena. Hauskasti kuvitettu, kovakantinen, kannessa hopeafoliointi, kultaiset päänauhat, värilliset esilehdet. Mainio häälahjaksi.

Lisätiedot

Kuvaus Avio-onnea kaikilla mausteilla -teos ei ole perinteinen avioliitto-opas, vaan persoonallinen parisuhdetarina, jonka punaisena lankana on ihmisenä kasvamisen kuvaus. Pentti ja Eeva Suihkonen käyvät teoksessa läpi pitkän suhteensa vaiheita rehellisesti ja syväluotaavasti. Kriisit kypsyttävät heitä tasavertoiseen suhteeseen. Mukaansatempaavaa ja huumorin sävyttämää kerrontaa, hyväksi havaittuja neuvoja parisuhteen parantamiseksi. Avio-onni ei synny sattumalta, vaan tahdonvalintojen ja tietoisen työn tuloksena. Hauskasti kuvitettu, kovakantinen, kannessa hopeafoliointi, kultaiset päänauhat, värilliset esilehdet. Mainio häälahjaksi.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Uusi Tie
Tekijä Suihkonen, Pentti - Suihkonen, Eeva
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 231
ISBN 9789516195837
Ilmestymisvuosi 2013
Painos 1
Tilausnumero 8338544
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat avioliitto, kristillisyys, muistelmat, onnellisuus, onni, parisuhde, perheneuvonta, tietokirjallisuus, Ihmissuhteiden psykologia
Alanimike 8338544

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Avio-onnea kaikilla mausteilla

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot