Avauksia laadullisen tutkimuksen analyysiin -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

51,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2007
  • Sivut: 175

Lisätiedot

Laadullinen tutkimus on kokeneellekin tekijälle aina suuri haaste. Metodioppaan Avauksia laadullisen tutkimuksen analyysiin ovat kirjoittaneet kasvatustieteen asiantuntijat. Se on tarkoitettu opiskelijoiden lisäksi kaikille laadullisesta tutkimuksesta kiinnostuneille. Kirja soveltuu erityisesti tutkimustaan aloitteleville, mutta myös kokeneemmat tutkijat löytävät siitä uusia näkökulmia. Kirja antaa työkaluja ja ideoita erityisesti analyysivaiheeseen. Sitä pidetään laadullisen tutkimuksen haasteellisimpana osana. Kirja käsittelee laadullisen tutkimuksen kysymyksiä yleisemminkin. Sen sanoma pohjaa kokonaisuudessaan kirjoittajien omiin, joskus kiperiinkin kokemuksiin.

Lisätiedot

Kuvaus Laadullinen tutkimus on kokeneellekin tekijälle aina suuri haaste. Metodioppaan Avauksia laadullisen tutkimuksen analyysiin ovat kirjoittaneet kasvatustieteen asiantuntijat. Se on tarkoitettu opiskelijoiden lisäksi kaikille laadullisesta tutkimuksesta kiinnostuneille. Kirja soveltuu erityisesti tutkimustaan aloitteleville, mutta myös kokeneemmat tutkijat löytävät siitä uusia näkökulmia. Kirja antaa työkaluja ja ideoita erityisesti analyysivaiheeseen. Sitä pidetään laadullisen tutkimuksen haasteellisimpana osana. Kirja käsittelee laadullisen tutkimuksen kysymyksiä yleisemminkin. Sen sanoma pohjaa kokonaisuudessaan kirjoittajien omiin, joskus kiperiinkin kokemuksiin.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Tampere University Press
Toimittaja Syrjäläinen, Eija - Eronen, Ari - Värri, Veli-Matti
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 175
ISBN 9789514468278
Ilmestymisvuosi 2007
Painos 2. p
Tilausnumero 8333916
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat analyysi, empiirinen tutkimus, etnografia, fenomenologia, grounded theory, kertovan muutosselonteon menetelmä, kvalitatiivinen tutkimus, metodologia, narratiivinen tutkimus, tekstianalyysi, tietokirjallisuus, tutkimusmenetelmät, Tiedeoppi Tieteenfilosofi
Alanimike 8333916

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Avauksia laadullisen tutkimuksen analyysiin

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot