Asiakasryhmittelyyn perustuva tuotteistus RUG-III LTC/34-luokituksen avulla - Rauha Heikkilä

tehostettu palveluasuminen Tampereella

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

33,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Heikkilä, Rauha - Tirronen, Anniina - Viitanen, Birgit - Salonen, Anne-Mari - Björkgren, Magnus ym.
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 49

Lisätiedot

Tehostetun palveluasumisen tuotteistus on jatkoa Tampereen kaupungin laitoshoidon tuotteistukselle (Heikkilä ym. 2013). Tehostetun palveluasumisen tuotteistuksen lähtökohtana oli aikaisemmassa tuotteistushankkeessa käytetty tuotteistusprosessi ja RUG-III LTC/34-luokituksen pohjalle muodostetut kuusi palvelutuotetta. Tässä raportissa esitetty tuotteistus on kehitetty Tampereen kaupungin Ikäihmisten palvelut - tilaajaryhmän, viiden tehostetun palveluasumisen yksikön ja Koukkuniemen vanhainkodin kahden pilottiosaston sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) yhteistyönä. Erilaiset palveluympäristöt ja kustannustasot laitoshoidossa ja tehostetussa palveluasumisessa vaikuttivat siihen, että tehostetun palveluasumisen tuotteistushankkeessa tehtiin palvelutuotekuvaukset kuudelle tuotteelle ja laskettiin palvelutuotteille hintataulukko tehostettuun palveluasumiseen. Raportissa kuvattua tuotteistusprosessia voidaan hyödyntää muissa kunnissa, jotka käyttävät RAI-järjestelmää. Ikäihmisten palvelujen tuotteistaminen aloitettiin laitoshoidosta, jatkettiin tehostettuun palveluasumiseen ja seuraavaksi on vuorossa kotihoidon tuotteistus. Tampereen kaupungin Ikäihmisten palvelut -tilaajaryhmän tavoitteena on saada yhtenäisen tuotteistuksen avulla työväline vanhuspalvelujen strategiseen johtamiseen ja hoitoketjujen sujuvoittamiseen.

Lisätiedot

Kuvaus Tehostetun palveluasumisen tuotteistus on jatkoa Tampereen kaupungin laitoshoidon tuotteistukselle (Heikkilä ym. 2013). Tehostetun palveluasumisen tuotteistuksen lähtökohtana oli aikaisemmassa tuotteistushankkeessa käytetty tuotteistusprosessi ja RUG-III LTC/34-luokituksen pohjalle muodostetut kuusi palvelutuotetta. Tässä raportissa esitetty tuotteistus on kehitetty Tampereen kaupungin Ikäihmisten palvelut - tilaajaryhmän, viiden tehostetun palveluasumisen yksikön ja Koukkuniemen vanhainkodin kahden pilottiosaston sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) yhteistyönä. Erilaiset palveluympäristöt ja kustannustasot laitoshoidossa ja tehostetussa palveluasumisessa vaikuttivat siihen, että tehostetun palveluasumisen tuotteistushankkeessa tehtiin palvelutuotekuvaukset kuudelle tuotteelle ja laskettiin palvelutuotteille hintataulukko tehostettuun palveluasumiseen. Raportissa kuvattua tuotteistusprosessia voidaan hyödyntää muissa kunnissa, jotka käyttävät RAI-järjestelmää. Ikäihmisten palvelujen tuotteistaminen aloitettiin laitoshoidosta, jatkettiin tehostettuun palveluasumiseen ja seuraavaksi on vuorossa kotihoidon tuotteistus. Tampereen kaupungin Ikäihmisten palvelut -tilaajaryhmän tavoitteena on saada yhtenäisen tuotteistuksen avulla työväline vanhuspalvelujen strategiseen johtamiseen ja hoitoketjujen sujuvoittamiseen.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
Tekijä Heikkilä, Rauha - Tirronen, Anniina - Viitanen, Birgit - Salonen, Anne-Mari - Björkgren, Magnus ym.
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1798-0070
Sivumäärä 49
ISBN 9789523020030
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8349519
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat tietokirjallisuus, vanhustenhuolto, palveluohjaus, asumispalvelut, vanhukset, tehostettu palveluasuminen, ikääntyneet, sosiaalipalvelut, vanhuspalvelut, asuminen, palvelut, tuotteistus, RAI-järjestelmä, mallit, kustannukset, palvelutarpeet, RUG-luokitus,
Alanimike 8349519

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Asiakasryhmittelyyn perustuva tuotteistus RUG-III LTC/34-luokituksen avulla

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot