Ammatillisen opettajan identiteetti ja auktoriteetti - Anne Koski-Heikkinen

ammatilliset opettajat ja opiskelijat ideaalia ammatillista opettajuutta etsimässä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

57,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Koski-Heikkinen, Anne
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 208

Lisätiedot

Miten ammatillinen opettaja kykenee vastaamaan henkilökohtaisella opetustyöllään ammatilliselle koulutukselle ja ideaalille opettajuudelle esitettyihin kehittämisvaateisiin, kun koulutukseen hakeutuu sekä taustoiltaan että oppimisvalmiuksiltaan hyvin jeterogeeninen opiskelijajoukko? Tämä kirja taustoittaa ideaalia ammatillista opettajuutta selvittäen kahta ammatillisen opettajuuden perustekijää: ammatti-identiteettiä ja auktoriteettiasemaa. Lopputuloksena syntyy havaintoja ja ehdotuksia, jotka ohjaavat opettajaa kohtaamaan ammatillisen koulutuksen nykyiset ja tulevat haasteet. KM, ammatillinen erityisopettaja ja opinto-ohjaaja Anne Koski-Heikkinen kutsuu opettajan matkaan kohti ideaalia ammatillista opettajuutta ja samalla osallistumaan ammatillisen koulutuksen kehittämiseen. Ideaalin opettajuuskäsitteen määrittely ja hahmottaminen muodostavat tien oman opettajuuden kehittämiseen ja makrotasolla tarkasteltuna koko ammatillisen koulutuksen tulevaisuuden rakentamiseen.

Lisätiedot

Kuvaus Miten ammatillinen opettaja kykenee vastaamaan henkilökohtaisella opetustyöllään ammatilliselle koulutukselle ja ideaalille opettajuudelle esitettyihin kehittämisvaateisiin, kun koulutukseen hakeutuu sekä taustoiltaan että oppimisvalmiuksiltaan hyvin jeterogeeninen opiskelijajoukko? Tämä kirja taustoittaa ideaalia ammatillista opettajuutta selvittäen kahta ammatillisen opettajuuden perustekijää: ammatti-identiteettiä ja auktoriteettiasemaa. Lopputuloksena syntyy havaintoja ja ehdotuksia, jotka ohjaavat opettajaa kohtaamaan ammatillisen koulutuksen nykyiset ja tulevat haasteet. KM, ammatillinen erityisopettaja ja opinto-ohjaaja Anne Koski-Heikkinen kutsuu opettajan matkaan kohti ideaalia ammatillista opettajuutta ja samalla osallistumaan ammatillisen koulutuksen kehittämiseen. Ideaalin opettajuuskäsitteen määrittely ja hahmottaminen muodostavat tien oman opettajuuden kehittämiseen ja makrotasolla tarkasteltuna koko ammatillisen koulutuksen tulevaisuuden rakentamiseen.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lapland University Press
Tekijä Koski-Heikkinen, Anne
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 0788-7604
Sivumäärä 208
ISBN 9789524847087
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8351673
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat ammatillinen koulutus, ammatilliset opettajat, ammatilliset oppilaitokset, ammatillisten opintojen opettajat, ammatti-identiteetti, ammattikoululaiset, auktoriteetti, identiteetti, ihanteet, opettajuus, opiskelijat, tietokirjallisuus, vuorovaikutus, Kasv
Alanimike 8351673

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ammatillisen opettajan identiteetti ja auktoriteetti

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot