Amerikanraudan lumo - Johanna Väkeväinen

Vanhojen amerikkalaisten autojen harrastuskulttuuri nyky-Suomessa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

37,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Väkeväinen, Johanna
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 160

Lisätiedot

Yhä useammat suomalaiset haluavat nykyisin puuhata vanhojen harrasteajoneuvojen parissa. Myös jenkkiautokulttuuri kukoistaa. Vanhojen jenkkiautojen ja niitä harrastavien määrä kasvaa vuosi vuodelta. Jenkkiautojen parissa puuhastelu on kokonaisvaltainen, monessa tapauksessa läpi elämän jatkuva harrastus, joka vaatii paljon sitoutumista ja taloudellista panostusta. Harrastus ei ole pelkkää autoilla ajamista. Se on rakentamista ja entisöintiä. Se on yhteisöllistä toimintaa ja verkostoitumista. Se vaatii harrastajalta kärsivällisyyttä, suunnitelmallisuutta, tietoa ja taitoa. Se ei ole vain harrastus vaan alakulttuurin muoto ja elämän¬tapa. Harrastajat ovat käsityöläisiä ja keräilijöitä. He ovat myös nostalgikkoja, jotka unelmoivat menneistä vuosikymmenistä, joita eivät ole itse päässeet kokemaan.

Lisätiedot

Kuvaus Yhä useammat suomalaiset haluavat nykyisin puuhata vanhojen harrasteajoneuvojen parissa. Myös jenkkiautokulttuuri kukoistaa. Vanhojen jenkkiautojen ja niitä harrastavien määrä kasvaa vuosi vuodelta. Jenkkiautojen parissa puuhastelu on kokonaisvaltainen, monessa tapauksessa läpi elämän jatkuva harrastus, joka vaatii paljon sitoutumista ja taloudellista panostusta. Harrastus ei ole pelkkää autoilla ajamista. Se on rakentamista ja entisöintiä. Se on yhteisöllistä toimintaa ja verkostoitumista. Se vaatii harrastajalta kärsivällisyyttä, suunnitelmallisuutta, tietoa ja taitoa. Se ei ole vain harrastus vaan alakulttuurin muoto ja elämän¬tapa. Harrastajat ovat käsityöläisiä ja keräilijöitä. He ovat myös nostalgikkoja, jotka unelmoivat menneistä vuosikymmenistä, joita eivät ole itse päässeet kokemaan.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Alfamer
Tekijä Väkeväinen, Johanna
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 160
ISBN 9789524722186
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8351115
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat amerikkalaisuus, autonäyttelyt, autot, harrastajat, harrastukset, historia, järjestöt, kerhotoiminta, kiihdytysajo, museoajoneuvot, osakulttuurit, räätälöinti, Suomi, tietokirjallisuus, vanhat autot, Autot
Alanimike 8351115

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Amerikanraudan lumo

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot