Alueen ja työn sukupuoli - Irmeli Kari-Björkbacka

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

40,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Kari-Björkbacka, Irmeli
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 282

Lisätiedot

Miten alue, työ ja sukupuoli kytkeytyvät toisiinsa? Millaista tulevaisuutta alueesta kirjoitetut tekstit sukupuolille oikeuttavat? Kirja vastaa näihin kysymyksiin tutkimalla Lapin maakuntasuunnitelmia ja -ohjelmia vuosilta 20032009 käyttäen hyväksi myös useita tilastoja. Irmeli Kari-Björkbacka tutkii feministisen ja retorisen luennan keinoin alueiden kehittämistä ja paljastaa sitä hallitsevan, sukupuolittuneeseen talouteen perustuvan diskurssin. Teos tuo esiin myös sen, miten puhe rahasta ja sen puutteesta tuottaa, ylläpitää ja oikeuttaa työtä, taloutta ja sukupuolta. Kirja osallistuu sosiologiassa, aluetalouden sekä sukupuolen tutkimuksessa käytyihin keskusteluihin alueiden kehittämisestä, kuntien peruspalvelutyön säästöistä, naisten ja miesten kahtiajakautuneista töistä ja niiden purkamisesta. Se on suunnattu tutkijoille, opiskelijoille ja kaikille alueiden kehittämisestä, työstä, taloudesta ja sukupuolesta kiinnostuneille.

Lisätiedot

Kuvaus Miten alue, työ ja sukupuoli kytkeytyvät toisiinsa? Millaista tulevaisuutta alueesta kirjoitetut tekstit sukupuolille oikeuttavat? Kirja vastaa näihin kysymyksiin tutkimalla Lapin maakuntasuunnitelmia ja -ohjelmia vuosilta 20032009 käyttäen hyväksi myös useita tilastoja. Irmeli Kari-Björkbacka tutkii feministisen ja retorisen luennan keinoin alueiden kehittämistä ja paljastaa sitä hallitsevan, sukupuolittuneeseen talouteen perustuvan diskurssin. Teos tuo esiin myös sen, miten puhe rahasta ja sen puutteesta tuottaa, ylläpitää ja oikeuttaa työtä, taloutta ja sukupuolta. Kirja osallistuu sosiologiassa, aluetalouden sekä sukupuolen tutkimuksessa käytyihin keskusteluihin alueiden kehittämisestä, kuntien peruspalvelutyön säästöistä, naisten ja miesten kahtiajakautuneista töistä ja niiden purkamisesta. Se on suunnattu tutkijoille, opiskelijoille ja kaikille alueiden kehittämisestä, työstä, taloudesta ja sukupuolesta kiinnostuneille.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lapin yliopisto
Tekijä Kari-Björkbacka, Irmeli
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 0788-7604
Sivumäärä 282
ISBN 9789524848343
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8351706
Asiasanat aluekehitys, feministinen tutkimus, Lappi, muutos, oikeudenmukaisuus, sukupuoli, talous, tasa-arvo, tietokirjallisuus, työ, Taloustiede, kansantaloustiede
Alanimike 8351706

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Alueen ja työn sukupuoli

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot