Aktivoi oppilaasi - Jarno Paalasmaa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

47,45 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Paalasmaa, Jarno
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 201

Lisätiedot

Jotain on vialla, jos yhä useampaa oppilasta koulu ei kiinnosta, motivaatio on hukassa ja käytöshäiriöt lisääntyvät. Ratkaisu ei ole siinä, saako opettaja takavarikoida tuntia häiritsevän älykännykän tai tutkia oppilaan laukun. Ratkaisu on nykyistä elämälähtöisemmässä koulussa ja oppilaan mielekkyyden kokemuksen vahvistamisessa. Opettajan on nykypäivänä osattava jakaa asiantuntijuuttaan niin, että oppilaista tulee aktiivisia toimijoita. Oppisisällöt ovat elämää, eikä niitä pidä etäännyttää siitä. Jarno Paalasmaa kertoo uutuuskirjassaan, kuinka pienilläkin oppimisympäristön laajennuksilla voidaan saada aktivoivaa ja innostavaa opetusta aikaiseksi. Teos tuo monipuolisesti esille niitä seikkoja, joiden avulla katkaistaan koulun ajautuminen lapsille ja nuorille vähämerkitykselliseksi paikaksi.

Lisätiedot

Kuvaus Jotain on vialla, jos yhä useampaa oppilasta koulu ei kiinnosta, motivaatio on hukassa ja käytöshäiriöt lisääntyvät. Ratkaisu ei ole siinä, saako opettaja takavarikoida tuntia häiritsevän älykännykän tai tutkia oppilaan laukun. Ratkaisu on nykyistä elämälähtöisemmässä koulussa ja oppilaan mielekkyyden kokemuksen vahvistamisessa. Opettajan on nykypäivänä osattava jakaa asiantuntijuuttaan niin, että oppilaista tulee aktiivisia toimijoita. Oppisisällöt ovat elämää, eikä niitä pidä etäännyttää siitä. Jarno Paalasmaa kertoo uutuuskirjassaan, kuinka pienilläkin oppimisympäristön laajennuksilla voidaan saada aktivoivaa ja innostavaa opetusta aikaiseksi. Teos tuo monipuolisesti esille niitä seikkoja, joiden avulla katkaistaan koulun ajautuminen lapsille ja nuorille vähämerkitykselliseksi paikaksi.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Paalasmaa, Jarno
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 201
ISBN 9789524516099
Ilmestymisvuosi 2014
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8449558
Asiasanat kasvatus, K-kirjat, kokonaisvaltaisuus, lapsilähtöisyys, muutos, opettajuus, opetus, opetusmenetelmät, oppiminen, osallistaminen, pedagogiikka, toimintaympäristö, Opetusoppi
Alanimike 8449558

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Aktivoi oppilaasi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot