Aika hukassa -

lastensuojelun asiakasnuorten arkirytmin ongelmia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

17,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 236

Lisätiedot

Aika on hukassa. Ei ainoastaan nuorilla vaan myös aikuisilla. Suuri osa lastensuojelun asiakasnuorista ei pääse mukaan arkirytmin virtaan.Koulutuksen, työelämän ja arkiyhteisöjen haasteet koetaan lipuvan ohi. Nuorten ajankohtaiset arkirytmin ongelmat näkyvät ja kuuluvat. Perheet hakevat apua tilanteissa, joissa ovat ymmällään, tuntevat voimattomuutta. Aika muuttuu, ongelmat muuttuvat. Nuorten ongelmat näyttäytyvät ajassa samankaltaisina, vaikka jokaisella on "oma juttunsa". Tärkeää on tunnistaa ajassa liikkuvia ongelmia, jotta on mahdollista löytää ratkaisuja ja helpottaa nuoren, perheiden ja yhteisöjen oloa. Umpikujiin löytyy ulospääsy ja apua on tarjolla. Tämä kirja antaa tietoa nuorten arkirytmin ongelmista, yleisyydestä sekä hakee toimivia ratkaisuja nuorten ongelmiin. Vaikkakin kirjoittaja tutkii asiakasnuorten tilanteita lastensuojelun sosiaalityöntekijän näkökulmasta, on kirjalla käyttöä laajemmallekin lukijakunnalle.

Lisätiedot

Kuvaus Aika on hukassa. Ei ainoastaan nuorilla vaan myös aikuisilla. Suuri osa lastensuojelun asiakasnuorista ei pääse mukaan arkirytmin virtaan.Koulutuksen, työelämän ja arkiyhteisöjen haasteet koetaan lipuvan ohi. Nuorten ajankohtaiset arkirytmin ongelmat näkyvät ja kuuluvat. Perheet hakevat apua tilanteissa, joissa ovat ymmällään, tuntevat voimattomuutta. Aika muuttuu, ongelmat muuttuvat. Nuorten ongelmat näyttäytyvät ajassa samankaltaisina, vaikka jokaisella on "oma juttunsa". Tärkeää on tunnistaa ajassa liikkuvia ongelmia, jotta on mahdollista löytää ratkaisuja ja helpottaa nuoren, perheiden ja yhteisöjen oloa. Umpikujiin löytyy ulospääsy ja apua on tarjolla. Tämä kirja antaa tietoa nuorten arkirytmin ongelmista, yleisyydestä sekä hakee toimivia ratkaisuja nuorten ongelmiin. Vaikkakin kirjoittaja tutkii asiakasnuorten tilanteita lastensuojelun sosiaalityöntekijän näkökulmasta, on kirjalla käyttöä laajemmallekin lukijakunnalle.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Books on Demand
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 236
ISBN 9789523181045
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8350256
Asiasanat ajanhallinta, ajankäyttö, arki, arkielämä, elämänhallinta, lastensuojelu, nuoret, perhetyö, tietokirjallisuus, univaje, vuorokausirytmi, Nuorisotyö
Alanimike 8350256

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Aika hukassa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot