Adventure-motoristin käsikirja - Robert Wicks

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

38,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Wicks, Robert
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 224

Lisätiedot

Moottoripyörä on kapinallisuuden symboli yhteisössämme, joka yrittää niin kovasti suojella meitä itseltämme. Jotkut ajavat moottoripyörää suorituskyvyn ja vauhdin tuottaman mielihyvän takia. Toiset yrittävät ajaa mahdottomien esteiden yli. On silti aina ollut kolmaskin ihmisryhmä, joka ajaa hyvin erilaisesta syystä. He ajavat, koska se vapauttaa heidät tutkimusmatkalle. Sillä ei ole väliä, tutkiiko paikkoja, kulttuureita tai vaikkapa omia rajojaan. Eipä ihme, että seikkailevien motoristien toverikunta on kasvamassa kovaa vauhtia. Tämä loisteliaasti kuvitettu käsikirja kattaa kaiken ns. seikkailu moottoripyöräilystä, käytännön pienistä yksityiskohdista aina henkiseen valmennukseen asti. Teemoina ovat varustus, lakisääteiset asiakirjat, ajotekniikat, huolto, suunnistus, vai keat tilanteet ja reitit. Myös seikkailupyöräilyn historia on mukana legendaarisine Dakar-ralleineen, ja huippumotoristit esittävät reportaasejaan tyypillisiltä maailmanmatkoilta. Jokainen matka on ainutkertainen. On vain otettava ratkaiseva askel. Saat olla varma, että tutkimusmatka kaksipyöräisellä kohti tuntematonta muuttaa elämääsi.

Lisätiedot

Kuvaus Moottoripyörä on kapinallisuuden symboli yhteisössämme, joka yrittää niin kovasti suojella meitä itseltämme. Jotkut ajavat moottoripyörää suorituskyvyn ja vauhdin tuottaman mielihyvän takia. Toiset yrittävät ajaa mahdottomien esteiden yli. On silti aina ollut kolmaskin ihmisryhmä, joka ajaa hyvin erilaisesta syystä. He ajavat, koska se vapauttaa heidät tutkimusmatkalle. Sillä ei ole väliä, tutkiiko paikkoja, kulttuureita tai vaikkapa omia rajojaan. Eipä ihme, että seikkailevien motoristien toverikunta on kasvamassa kovaa vauhtia. Tämä loisteliaasti kuvitettu käsikirja kattaa kaiken ns. seikkailu moottoripyöräilystä, käytännön pienistä yksityiskohdista aina henkiseen valmennukseen asti. Teemoina ovat varustus, lakisääteiset asiakirjat, ajotekniikat, huolto, suunnistus, vai keat tilanteet ja reitit. Myös seikkailupyöräilyn historia on mukana legendaarisine Dakar-ralleineen, ja huippumotoristit esittävät reportaasejaan tyypillisiltä maailmanmatkoilta. Jokainen matka on ainutkertainen. On vain otettava ratkaiseva askel. Saat olla varma, että tutkimusmatka kaksipyöräisellä kohti tuntematonta muuttaa elämääsi.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Alfamer
Tekijä Wicks, Robert
Kääntäjä Träff, Risto K.
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 224
ISBN 9789524722070
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8351105
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat elämysmatkailu, moottoripyöräily, moottoripyörät, reitit, retket, seikkailumatkailu, tietokirjallisuus, varusteet, Moottoripyöräurheilu
Alanimike 8351105

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Adventure-motoristin käsikirja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot