ABO veriryhmät ja persoonallisuus - Ulla Kivimäki

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

30,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Kivimäki, Ulla
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2005
  • Sivut: 202

Lisätiedot

Persoonallisuudella on vahva biologinen perusta, mistä johtuu että ihmisten väliset erot ovat suurempia kuin ensi näkemältä uskoisi. Persoonallisuuspiirteet ovat myötäsyntyisiä, eikä muita voi käännyttää reagoimaan, ajattelemaan ja tuntemaan niin kuin itse haluamme. Samaan veriryhmään kuuluvat yksilöt jakavat tunnistettavia piirteitä keskenään. Veriryhmägeeni on katalysaattori kemiallisille reaktioille, jotka vaikuttavat aivojen välittäjäaineiden säätelyyn ja yhdistävät näin veriryhmän ja psyyken toisiinsa. Veriryhmä vaikuttaa myös merkittävästi siihen, miten herkästi ihminen kokee stressiä ja miten hän reagoi stressin aikana. Ihmisen käyttäytymisen eroja ja samankaltaisuuksia voidaan veriryhmien valossa tarkastella kaikilla elämänalueilla: koulussa, työelämässä, parisuhteessa, vapaa-ajan harrastuksissa... Tämä teos valottaa erilaisia ajattelu- ja reaktiotapoja sekä taipumuksia neljästä eri näkökulmasta. A- O- B- ja AB-verityyppejä valaistaan myös henkilöhaastatteluin ja lasten kirjallisuudesta tuttujen hahmojen avulla. Oman itsen ja muiden tunnistaminen on avartavaa, opettavaista ja vapauttavaa.

Lisätiedot

Kuvaus Persoonallisuudella on vahva biologinen perusta, mistä johtuu että ihmisten väliset erot ovat suurempia kuin ensi näkemältä uskoisi. Persoonallisuuspiirteet ovat myötäsyntyisiä, eikä muita voi käännyttää reagoimaan, ajattelemaan ja tuntemaan niin kuin itse haluamme. Samaan veriryhmään kuuluvat yksilöt jakavat tunnistettavia piirteitä keskenään. Veriryhmägeeni on katalysaattori kemiallisille reaktioille, jotka vaikuttavat aivojen välittäjäaineiden säätelyyn ja yhdistävät näin veriryhmän ja psyyken toisiinsa. Veriryhmä vaikuttaa myös merkittävästi siihen, miten herkästi ihminen kokee stressiä ja miten hän reagoi stressin aikana. Ihmisen käyttäytymisen eroja ja samankaltaisuuksia voidaan veriryhmien valossa tarkastella kaikilla elämänalueilla: koulussa, työelämässä, parisuhteessa, vapaa-ajan harrastuksissa... Tämä teos valottaa erilaisia ajattelu- ja reaktiotapoja sekä taipumuksia neljästä eri näkökulmasta. A- O- B- ja AB-verityyppejä valaistaan myös henkilöhaastatteluin ja lasten kirjallisuudesta tuttujen hahmojen avulla. Oman itsen ja muiden tunnistaminen on avartavaa, opettavaista ja vapauttavaa.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Alfa Beata
Tekijä Kivimäki, Ulla
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 202
ISBN 9529906625
Ilmestymisvuosi 2005
Painos 1
Tilausnumero 10002343
Asiasanat tietokirjallisuus, persoonallisuus, veriryhmät, typologiat, luonteenpiirteet, persoonallisuuden piirteet, Persoonallisuuden psykologia
Alanimike 10002343

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: ABO veriryhmät ja persoonallisuus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot