7 sääntöä, joita jokaisen kristityn tulisi rikkoa niin usein kuin mahdollista - Jonathan Fisk

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

7,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Fisk, Jonathan
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 328

Lisätiedot

Maailmassa on vain kahdenlaista hengellisyyttä. Toinen on väärää, toinen oikeaa. Toisen takana on vanha, paha vihollinen, joka on lähettänyt maailmaan monenlaisia vääriä hengellisyyden muotoja. Toinen on todellista hengellisyyttä, joka löytyy vain uskosta ainoaan elävään ja todelliseen Jumalaan. Mutta kumpi on kumpi? Kirjassa tarkastellaan seitsemää muka-kristillistä sääntöä. Usein niitä opetetaan kuin ne olisivat hengellisiä oppeja. Tosiasiassa kysymys on ihmisten keksinnöistä. Niitä jokaisen kristityn tulisi rikkoa niin usein kuin vain mahdollista. Fisk osoittaa kuinka ihmisen ymmärrys, sydän, teot, järki, tunteet ja tietoisuus armosta ovat juuri niitä asioita, jotka Herramme on lunastanut. Vain Jeesuksen ylösnousemuksesta, siitä, että hän täytti lain, hänen evankeliuminsa ytimestä, Jumalan Sanasta löytyy hengellinen totuus.

Lisätiedot

Kuvaus Maailmassa on vain kahdenlaista hengellisyyttä. Toinen on väärää, toinen oikeaa. Toisen takana on vanha, paha vihollinen, joka on lähettänyt maailmaan monenlaisia vääriä hengellisyyden muotoja. Toinen on todellista hengellisyyttä, joka löytyy vain uskosta ainoaan elävään ja todelliseen Jumalaan. Mutta kumpi on kumpi? Kirjassa tarkastellaan seitsemää muka-kristillistä sääntöä. Usein niitä opetetaan kuin ne olisivat hengellisiä oppeja. Tosiasiassa kysymys on ihmisten keksinnöistä. Niitä jokaisen kristityn tulisi rikkoa niin usein kuin vain mahdollista. Fisk osoittaa kuinka ihmisen ymmärrys, sydän, teot, järki, tunteet ja tietoisuus armosta ovat juuri niitä asioita, jotka Herramme on lunastanut. Vain Jeesuksen ylösnousemuksesta, siitä, että hän täytti lain, hänen evankeliuminsa ytimestä, Jumalan Sanasta löytyy hengellinen totuus.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Perussanoma
Tekijä Fisk, Jonathan
Kääntäjä Leu, Anne
Sidosasu pehmeäkantinen
Formaatin lisätiedot Lankasidos
Sivumäärä 328
ISBN 9789518887006
Ilmestymisvuosi 2014
Alkuteos Broken
Tilausnumero 8341346
Asiasanat arvot, itsekasvatus, kristillinen etiikka, kristillinen kasvatus, kristillisyys, kristityt, tietokirjallisuus, uskonelämä, Dogmatiikka, kristill.etiikka
Alanimike 8341346

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: 7 sääntöä, joita jokaisen kristityn tulisi rikkoa niin usein kuin mahdollista

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot