40 tapaa kohdata Pyhä - Aulikki Mäkinen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

31,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Mäkinen, Aulikki - Jokela, Eero
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 168

Lisätiedot

Kuinka lähestyä pyhää tässä sekularisoituneessa ajassa? Tähän kirjaan on koottu kristillisen kirkon ja sen jäsenten käyttöön 40 tapaa elää lähellä pyhää. Ne ovat menetelmiä, joista osa on syntynyt viime vuosina, osa taas viime vuosisatoina tai -tuhansina. Kukin tapa taustoitetaan lyhyesti, siitä annetaan konkreettinen esimerkki, jonka voi ottaa vaikka heti käyttöön, ja lopuksi vinkataan, mistä löytyy syventävää tietoa. Helposti lähestyttävän käsikirjan pyhää kaipaaville ovat koostaneet Aulikki Mäkinen ja Eero Jokela. Kirja kattaa menetelmiä Lattiakuvista Raamatturäppiin, kerronnan menetelmistä hiljaisuuden retriittiin, ruumiillisuudesta pyhiin kuviin.

Lisätiedot

Kuvaus Kuinka lähestyä pyhää tässä sekularisoituneessa ajassa? Tähän kirjaan on koottu kristillisen kirkon ja sen jäsenten käyttöön 40 tapaa elää lähellä pyhää. Ne ovat menetelmiä, joista osa on syntynyt viime vuosina, osa taas viime vuosisatoina tai -tuhansina. Kukin tapa taustoitetaan lyhyesti, siitä annetaan konkreettinen esimerkki, jonka voi ottaa vaikka heti käyttöön, ja lopuksi vinkataan, mistä löytyy syventävää tietoa. Helposti lähestyttävän käsikirjan pyhää kaipaaville ovat koostaneet Aulikki Mäkinen ja Eero Jokela. Kirja kattaa menetelmiä Lattiakuvista Raamatturäppiin, kerronnan menetelmistä hiljaisuuden retriittiin, ruumiillisuudesta pyhiin kuviin.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Lasten Keskus
Tekijä Mäkinen, Aulikki - Jokela, Eero
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 168
ISBN 9789516278837
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1
Tilausnumero 8338663
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat hengellinen ohjaus, hengellisyys, kirkolliset toimitukset, kristillinen kasvatus, leikit, pyhä, rukous, tietokirjallisuus, uskontokasvatus, Rukous Hartaudenharjoitus
Alanimike 8338663

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: 40 tapaa kohdata Pyhä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot