25 vuotta kuvataidekasvatusta Lapin yliopistossa -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

37,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 135

Lisätiedot

Lapin yliopiston kuvataidekasvatuksen 25-vuotisjuhlajulkaisu on moniääninen kertomus kuvataidekasvatuksen koulutusohjelman synnystä, kehittymisestä, vakiintumisesta ja tulevaisuudesta niin yliopistomaailman toimijana kuin alueellisena ja kansainvälisenä vaikuttajana. Henkilökunnan ja alumnien kertomukset hahmottelevat kuvia koulutusohjelman alkuajoista ja nykypäivästä. Alumnien puheenvuoroista välittyvät vahvasti muistot ja kokemukset opiskeluajoita sekä pohdinnat opiskelun kuvataideopettajan työhön antamista valmiuksista. Henkilökunnan puheenvuorot tuovat puolestaan esille koulutusohjelman tieteellisen, taiteellisen ja pedagogisen perustan rakentumisen vaiheita ja suunnan valintoja. Pienestä pohjoisesta yksiköstä on neljännesvuosisadan aikana kehittynyt alueellisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu toimija kuvataidekasvatuksen kentälle.

Lisätiedot

Kuvaus Lapin yliopiston kuvataidekasvatuksen 25-vuotisjuhlajulkaisu on moniääninen kertomus kuvataidekasvatuksen koulutusohjelman synnystä, kehittymisestä, vakiintumisesta ja tulevaisuudesta niin yliopistomaailman toimijana kuin alueellisena ja kansainvälisenä vaikuttajana. Henkilökunnan ja alumnien kertomukset hahmottelevat kuvia koulutusohjelman alkuajoista ja nykypäivästä. Alumnien puheenvuoroista välittyvät vahvasti muistot ja kokemukset opiskeluajoita sekä pohdinnat opiskelun kuvataideopettajan työhön antamista valmiuksista. Henkilökunnan puheenvuorot tuovat puolestaan esille koulutusohjelman tieteellisen, taiteellisen ja pedagogisen perustan rakentumisen vaiheita ja suunnan valintoja. Pienestä pohjoisesta yksiköstä on neljännesvuosisadan aikana kehittynyt alueellisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu toimija kuvataidekasvatuksen kentälle.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lapin yliopisto
Toimittaja Hiltunen, Mirja - Härkönen, Elina - Jokela, Timo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 135
ISBN 9789524848725
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8351718
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat historia, korkea-asteen koulutus, koulutusohjelmat, kuvataidekasvatus, kuvataideopettajat, Lapin korkeakoulu. Taideosasto, Lapin yliopisto. Taiteiden tiedekunta, Rovaniemi, taidekasvatus, tietokirjallisuus, yliopistot, Yliopistot korkeakoulut
Alanimike 8351718

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: 25 vuotta kuvataidekasvatusta Lapin yliopistossa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot