Synttärihuumaa Herra Hakkaraisen talossa!

Herra Hakkaraisen talo täyttää tänä kesänä huikeat 15 vuotta. Juhlakesän kunniaksi Herra Hakkaraisen taloon on kutsuttu useampikin eri esiintyjä.

Herra Hakkarainen autopihalla. Kuva: Herra Hakkaraisen talo, 2018. Herra Hakkarainen autopihalla. Kuva: Herra Hakkaraisen talo, 2018.

Hahmo, joka on ottanut vastaan halauksia Herra Hakkaraisen talossa (ja vähän muuallakin) jo usean vuoden ajan, on tietenkin Sastamalan uutterin unissakävelijä Herra Hakkarainen. Rakastettu hahmo halailee, heittelee ylävitosia ja moikkailee talossaan 2.6.-12.8. välisenä aikana maanantaista lauantaihin klo 11, 13 ja 15 sekä sunnuntaisin klo 13 ja 15. 13.8.-31.8. hän unissakävelee ma-la klo 11 ja 14 sekä su klo 14.

Tiistaina 5.6. klo 13-14 Herra Hakkaraisen taloon saapuu hurmaava karvainen otus: Sastamalan kirjastostakin tuttu lukumarsu Esko-Einari. Esko-Einari rakastaa kuunnella lasten lukemista, mutta myös hellät ja rauhalliset silitykset ovat hänelle mieleen.

Esko-Einari-marsu. Kuva: Herra Hakkaraisen talo, 2018. Esko-Einari-marsu. Kuva: Herra Hakkaraisen talo, 2018.

Lauantaina 9.6. taloon saapuu mm. Instagram-tilistään @Isijatytot tunnetuksi tullut lettitaituri Matti Airola pitämään lettikojua klo 10-15.

Matti Airola ja tytöt Kerttu ja Maisa. Kuva: Herra Hakkaraisen talo, 2018. Matti Airola ja tytöt Kerttu ja Maisa. Kuva: Herra Hakkaraisen talo, 2018.

Lauantaina 16.6. riemastuttava Riesa-pelle tulee esiintymään klo 11.30 sekä 13.30. Esitysten välissä Riesa-pelle hauskuuttaa lapsia (ja ehkä vähän aikuisiakin) taituroimalla ilmapallohahmoja.

Maanantaina 18.6. Mauri Kunnas signeeraa kirjojaan Herra Hakkaraisen talon syntymäpäivien kunniaksi klo 15-16. Mauri Kunnas on yksi tunnetuimmista suomalaisista lastenkirjailijoista. Hänen kirjojaan on käännetty jo 37 kielelle ja julkaistu 36 maassa.

Herra Hakkaraisen talon varsinaista syntymäpäivää vietetään keskiviikkona 27.6. Päivän aikana Herra Hakkaraisen hurjan hauskalla autopihalla pääsee ajelemaan musiikin tahtiin, kun paikallinen DJ Stoge tulee nostamaan juhlatunnelman kattoon. Päivän aikana asiakkaille on tarjolla ilmapalloja ja kasvomaalauksia.

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas osallistuu juhlatunnelman luomiseen tarjoamalla herkullisia Herra Hakkaraisen limonaadeja maistelua varten. Limonaadia on tarjolla synttäripäivänä 27.6. klo 12.00 sekä 14.00.

Mauri Kunnas signeeraa. Kuva: Herra Hakkaraisen talo, 2018. Mauri Kunnas signeeraa. Kuva: Herra Hakkaraisen talo, 2018.

Synttärikesää juhlistetaan monella eri tavalla, mutta yksi tärkeimmistä asioista Herra Hakkaraisen talossa on aina ollut leikki. Sekä näyttelyn sisätilat että hurjan hauska autopiha kutsuvat niin lapsia kuin aikuisiakin käyttämään mielikuvitustaan ja syöksymään leikin ja hauskanpidon syövereihin.

Lue lisää täältä

Teksti ja kuvat: Herra Hakkaraisen talo

Kaikki artikkelit Uutiset Mauri Kunnas -tapahtumat
11.6.2018
← Edellinen artikkeli Seuraava artikkeli →

Kirjoita kommentti

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot