130 kysymystä avioerosta - Helinä Häkkänen-Nyholm

psykologin ja lakimiehen opas hyvään eroon

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

37,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Häkkänen-Nyholm, Helinä - Nyholm, Jan-Olof
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 336

Lisätiedot

Lähes joka toinen avioero päättyy eroon. Eroprosessi voi olla hyvin kipeä ja vaikea tai helppo.130 kysymystä avioerosta - psykologin ja lakimiehen opas hyvään eroon on kirja avio- tai avoeroa harkitseville, sitä läpikäyville ja sen kokeneille ihmisille. Kirjassa käsitellään myös useita eron jälkeen vastaan tulevia tilanteita. Kirja muodostuu kysymyksistä joita muun muassa kirjoittajien asiakkaat ovat heille tehneet käydessään läpi eroprosessiaan. Kirjaa vastaa kysymyksiin ja kertoo mitä oikeudellisia ja psykologisia asioita liittyy avioeroon. Se tarjoaa tietoa eron pohdintavaiheeseen ja kertoo millainen on hyvä avioero. Kirja antaa keinoja suojella lasta eroprosessin tunnemyrskyiltä ja kertoo miten omia tunteitaan suhteessa puolisoon voi käsitellä. Psykologian tohtori Helinä Häkkänen-Nyholm on oikeuspsykologian dosentti ja ratkaisukeskeinen psykoterapeutti joka on antanut psykoterapiaa useille eroprosessissa oleville ihmisille, laatinut lausuntoja huoltoriidoissa tuomioistuimille ja tutkinut lapsen asemaa erossa. Varatuomari Jan-Olof Nyholm on toiminut oikeudenkäyntiavustajana sadoissa avioero- ja huoltoriitatapauksissa.

Lisätiedot

Kuvaus Lähes joka toinen avioero päättyy eroon. Eroprosessi voi olla hyvin kipeä ja vaikea tai helppo.130 kysymystä avioerosta - psykologin ja lakimiehen opas hyvään eroon on kirja avio- tai avoeroa harkitseville, sitä läpikäyville ja sen kokeneille ihmisille. Kirjassa käsitellään myös useita eron jälkeen vastaan tulevia tilanteita. Kirja muodostuu kysymyksistä joita muun muassa kirjoittajien asiakkaat ovat heille tehneet käydessään läpi eroprosessiaan. Kirjaa vastaa kysymyksiin ja kertoo mitä oikeudellisia ja psykologisia asioita liittyy avioeroon. Se tarjoaa tietoa eron pohdintavaiheeseen ja kertoo millainen on hyvä avioero. Kirja antaa keinoja suojella lasta eroprosessin tunnemyrskyiltä ja kertoo miten omia tunteitaan suhteessa puolisoon voi käsitellä. Psykologian tohtori Helinä Häkkänen-Nyholm on oikeuspsykologian dosentti ja ratkaisukeskeinen psykoterapeutti joka on antanut psykoterapiaa useille eroprosessissa oleville ihmisille, laatinut lausuntoja huoltoriidoissa tuomioistuimille ja tutkinut lapsen asemaa erossa. Varatuomari Jan-Olof Nyholm on toiminut oikeudenkäyntiavustajana sadoissa avioero- ja huoltoriitatapauksissa.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Readme.fi
Tekijä Häkkänen-Nyholm, Helinä - Nyholm, Jan-Olof
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 336
ISBN 9789523210110
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8350401
Asiasanat avioero, avioliitto-oikeus, avoero, eroaminen, eronneet, ihmissuhteet, kriisit, lainsäädäntö, lapsen asema, lapsen huolto, selviytyminen, tietokirjallisuus, tunteet, Ihmissuhteiden psykologia
Alanimike 8350401

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: 130 kysymystä avioerosta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot