HELMIKUUN KUUKAUDENKIRJA 02/2016


Paketissa Kesä Koiramäessä ja
Kunnas-jättipostikortti

 

Jäsenhinta 18,95 € (norm. 24,95 €) +
postituskulut 3,50 €.

 

Mauri Kunnaksen upeassa uutuuskirjassa avautuu Suomen suvi Koiramäen tyyliin. Kunnaksen ketterästä piirrosjäljestä, vauhdikkaista tarinoista ja hulvattomasta huumorista nauttivat kaikki taaperoista varttuneisiin. Letkeän tarinankerronnan ja tutun kuvituksen parissa on varttunut jo useampi sukupolvi.

Kesänviettoa vanhaan hyvään aikaan!

Aukusti, Koiramäen lasten hyvä ystävä, tulee kaupungista kesänviettoon pappilaan. Koiramäen Elsan, Killen ja Martan kanssa hän saa viettää oikein kunnon maalaiskesän. Ja millainen kesä siitä tuleekaan! Lapset rakentavat majaa, pulikoivat järvessä, tekevät onkiretken ja maistelevat marjoja. Ja ovat tietysti mukana, kun kokoonnutaan helavalkeille tai juhannuskokolle. Kesän mittaan tutuiksi tulevat kasvit, linnut ja eläimet, kuten myös erilaiset kesäiset perinteet, juhlapäivät ja ennustukset – mätäkuun narrauskepposia unohtamatta.

Yksityiskohtaisessa kuvituksessa avautuu vanha maalaiselämä koko monipuolisuudessaan: venettä tervataan ja kaivolta haetaan vettä. Mennyt aika esitetään harvoin näin inspiroivasti! Tarinan lomassa pieni lukija oppii nimeämään Suomen luonnon kasveja ja eläimiä. Monet menneestä kumpuavat – mutta edelleen ajankohtaiset – perinteet ja uskomukset tulevat kirjan sivuilta tutuiksi. Kesä Koiramäessä on osuva valinta yhdessä luettavaksi, perinnetiedon välittämiseen alakoululaisille ja ehdoton hankinta Kunnas-kirjojen ja Koiramäen ystäville ikään katsomatta.
 

 

  

Viimeinen peruutuspäivä on 29.2.2016Vinkki!
Tarjoa iloa myös ystävillesi ja tilaa useampi kuukaudenkirja edullisella  kuukaudenkirjahinnalla.
  

 

 

 

Mauri Kunnas Kirjakerho | Otavamedia Oy | Maistraatinportti 1 | 00015 Otavamedia | Asiakaspalvelu (09) 1566 866
g.gif