ELOKUUN KUUKAUDENKIRJAPAKETTI 8/2014

 

VIIKINGIT TULEVAT! JA KILLE-PYYHE

 

Viikinki-saagoja ja ihastuttava Kille-pyyhe.

 

Jäsenhinta 22,95 € (Norm. 30,80 €) + postituskulut 4,90€.

Viikingit tulevat! pureutuu vanhoihin viikinkisaagoihin. Se on hullutteleva koko perheen kuvakertomus pohjolan myyttisistä merenkulkijoista ja heidän soreista neidoistaan. Pääosissa ovat Pässivuonon Gunnar, räyhäävä berserkki-Erkki, neuvokas viikinkineito Åsa Nokkela ja muuan koti-ikäväinen Mansikki.

Pässivuonon Gunnar-soturi kiertää viikinkiretkillä ja rehentelee uroteoillaan Torkel Viisaan viehkolle Helga-tyttärelle, laihoin tuloksin tosin. Viikinkisoturi Erkki asuu Kärsävuonon rannalla vanhan äitinsä kanssa. Erkki on aito berserkki, monet viikinkiretket käynyt voimanpesä ja räyhänhenki. Ja kun berserkki suuttuu,on parasta pysytellä loitolla…
Leif Lainlukija ja hänen tyttärensä Åsa saavat talvikäräjillä eteensä riitapukarit, joihin eivät kaksintaistelut eivätkä juoksukilpailut tehoa. Onneksi Åsa Nokkela on nimensä veroinen viikinkineito.
Mutta sekaannuksista suurimman aiheuttaa
Mansikki. Viikingit päättävät ottaa lehmän mukaan meren taakse uuteen maahan, jonka pohjolan merenkulkijat ovat löytäneet ennen kuin Kolumbuksesta on kuultukaan – mutta ajatus ei ehkä ole paras mahdollinen.
Mauri Kunnas kertoo jäljittelemättömällä tyylillään kahdeksan lyhyttä viikinkitarinaa vanhojen pohjoismaisten saagojen hengessä. Seikkailujen tukena on tutkittua historiallista tietoa viikinkien elämästä, tavoista, laivoista ja asumuksista.
Kuukaudenkirjapaketissa saat myös ihastuttavan Kille-pyyhkeen. Harmaavalkoisen pyyhkeen koko on 30 x 50 cm. Materiaali 100% puuvillaa.

 


 

 

 

 

 

Viimeinen peruutuspäivä on 1.9.2014Vinkki!
Tarjoa iloa myös ystävillesi ja tilaa useampi kuukaudenkirja edullisella  kuukaudenkirjahinnalla.
  

 

 

 

Mauri Kunnas Kirjakerho | Otavamedia Oy | Maistraatinportti 1 | 00015 Otavamedia | Asiakaspalvelu (09) 1566 866
g.gif