LOKAKUUN KUUKAUDENKIRJAPAKETTI 10/2016


Suuri urheilukirja + Urheilijan puuhakirja

 

Jäsenhinta 22,95 € (norm. 28,90 €) +
postituskulut 4,90 €.Suuri urheilukirja on klassikko, joka tutustuttaa kymmeniin kesä- ja talvilajeihin.
Puuhakirjan tehtävät on punottu urheiluteeman ympärille.
URHEILUELÄMÄÄ KOIRAPORISSA!

Ota eturivin paikka Sopulimäen Sinikellojen ja Koiraporin Marsujen vauhdikkaaseen jääkiekko-otteluun. Stadionilla taas on alkamassa suuri yleisurheilukoitos, mutta brakaavatko yleisön vai osallistujien hermot? Riittävätkö uimahallin radat kilpakauhojille ja mitä tapahtuukaan raviradalla?
 

Suuri urheilukirja on klassikko, joka tutustuttaa kymmeniin kesä- ja talvilajeihin. Humoristinen kuvitus ja yksityiskohdat persoonallisista suorituksista sekä niitä vauhdittavat lajianekdootit nostavat hymyn huulille varttuneemmallekin lukijalle. Kesäolympialaisvuonna urheilua on varmasti seurattu monissa perheissä. Suuren urheilukirjan äärellä urheilumaailman ja -lajien monipuolisuus avautuvat pienellekin lukijalle.

Urheilijan puuhakirjassa on erilaisia kynätehtäviä, sokkeloita, pisteestä-pisteeseen yhdistämistä sekä erojen ja yhtäläisyyksien etsintää. Suuren urheilukirjan kuvamaailmasta kumpuavat tehtävät saavat kiivaimmankin vauhtivilpertin laittamaan kynätaitonsa tositoimiin. Samalla hahmotustaidot karttuvat kuin huomaamatta ja viihtyminen kirjan äärellä on taattu!

 

 

  

Viimeinen peruutuspäivä on 24.102016Vinkki!
Tarjoa iloa myös ystävillesi ja tilaa useampi kuukaudenkirja edullisella  kuukaudenkirjahinnalla.
  

 

 

 

Mauri Kunnas Kirjakerho | Otavamedia Oy | Maistraatinportti 1 | 00015 Otavamedia | Asiakaspalvelu (09) 1566 302
g.gif