JOULUKUUN KUUKAUDENKIRJAPAKETTI 12/2014


KOIRAMÄEN MARTTA JA TIERNAPOJAT JA JOULUPUUHAKIRJA

 

Jouluinen Koiramäen Martta ja tiernapojat on tunnelmallinen kirja, joka vie meidät entisaikojen Porvooseen seuraamaan tiernapoikien esitystä. Paketissa saat myös hauskan Joulupuuhakirjan.

 

Jäsenhinta 22,95 € (Norm. 27,80 €) + postituskulut 4,90€.

Koiramäen Martta on innoissaan, sillä hän on päässyt äidin mukana kaupunkiin sukuloimaan juuri ennen joulua. Vierailun ehdoton kohokohta on Porvoon torilla pidetty Tiernapoikien esitys. Kuuluuhan se jo vanhoihin jouluperinteisiin. Tädin innostusta lisää vielä se, että Martan serkkupoika Aukusti on tiernajussina eli Mänkkinä.

Paikalla tuntuu olevan koko Porvoon väestö, professori Ruuneperista alkaen. Murjaanien kuningas on musta kuten murjaanin kuuluukin, kuningas Herodes kuninkaallinen kuin mikä, ja Mänkki suoriutuu osastaan loistavasti. Mitä nyt Remuliinin pappa, vanha rummunlyöjä, ja kelloseppä Kröönperin kukko innostuvat hiukan liikaa. Mutta ilta on ihana, ja Martalla on paljon kerrottavaa kotiväelle.
Kirjassa on myös tietoa tiernapoikaperinteestä sekä esityksen nuotit ja sanat.

Joulupukkia odottaessa tai lahjojen avaamisen jälkeen on hauskaa värittää, piirtää, yhdistellä pisteitä, seikkailla labyrinteissä ja ratkaista hoksauspähkinöitä. Runsaassa Joulupuuhakirjassa riittää monenmoista puuhaa.

 


 

 

 

 

 

Viimeinen peruutuspäivä on 10.12.2014Vinkki!
Tarjoa iloa myös ystävillesi ja tilaa useampi kuukaudenkirja edullisella  kuukaudenkirjahinnalla.
  

 

 

 

Mauri Kunnas Kirjakerho | Otavamedia Oy | Maistraatinportti 1 | 00015 Otavamedia | Asiakaspalvelu (09) 1566 866
g.gif