JOULUKUUN KUUKAUDENKIRJA 12/2015


Suomalainen tonttukirja


 

Jäsenhinta 17,95 € (norm. 19,90 €) +
postituskulut 3,50 €.

 

”Tontut olivat hyvin vanhoja. Ne elivät satoja vuosia, ja niinpä niillä olikin komeat parrat. Kooltaan ne olivat pieniä, viisivuotiaan vekaran korkuisia ukkoja ja akkoja.”

Tonttuko se siellä kolaa?

Kaikki tietävät joulutontut, nuo joulupukin etevät ja ahkerat apulaiset, mutta mitä mahtaa kuulua kotitontun tai riihitontun toimenkuvaan? Mauri Kunnas on perehtynyt perusteellisesti tonttuihin ja koonnut Suomalaiseen tonttukirjaansa hauskoja ja jännittäviä tarinoita tonttuväen kummallisista elintavoista ja omituisista nimistä. Vai mitä arvelet sellaisista epeleistä kuin Sarapäkki, Tinalinko ja Motipää?

Kunnaksen riemastuttava kuvitus ja eloisat tarinat tutustuttavat lukijan muun muassa äkäiseen ja siisteyttä rakastavaan tonttumuoriin, herkkusuiseen Välikaton Feetuun, uuninpankoa puolustavaan Sarapäkkiin ja taisteleviin jyvätonttuihin. Samalla tulee tutuksi vanha maalainen elämäntapa rakennuksineen ja esineineen.

Suomalaisen tonttukirjan ensimmäinen painos ilmestyi jo vuonna 1979, ja kirja on vakiinnuttanut paikkansa lastenkirjahyllyn klassikkona. 47 sivua, koko 21 x 25,5 cm.

 

 

 

 

Viimeinen peruutuspäivä on 10.12.2015Vinkki!
Tarjoa iloa myös ystävillesi ja tilaa useampi kuukaudenkirja edullisella  kuukaudenkirjahinnalla.
  

 

 

 

Mauri Kunnas Kirjakerho | Otavamedia Oy | Maistraatinportti 1 | 00015 Otavamedia | Asiakaspalvelu (09) 1566 866
g.gif