JOULUKUUN KUUKAUDENKIRJAPAKETTI 12/2016


Joulupukki + Isovanhempien kirja

Jäsenhinta 28,95 € (norm. 41,90 €) +
postituskulut 4,90 €.


Joulupukki-kirja vie lukijan Korvatunturin joulunajan tohinaan. Isovanhempien kirja on täytettävä uutuuskirja Kunnas-valikoimaan.PAKETIN TÄYDELTÄ JOULUN TAIKAA

Mauri Kunnaksen suosituin lastenkirja, Joulupukki-klassikko, julkaistiin ensi kerran jo 35 vuotta sitten.
 

Vain harva tietää, millaista on Joulupukin maassa. Onneksi Mauri Kunnas on aina ollut hyvissä väleissä tonttuväen kanssa. Hänen mukanaan sinäkin pääset tutustumaan Joulupukin ja hänen ahkerien pikku apulaistensa jännittävään elämään. Joulukuun koittaessa Korvatunturilla käy kova kuhina. Värikäs Kunnas-kuvitus loihtii eloon lelupajan, postitoimiston ja jopa touhua täynnä olevat paketointitalkoot.
Tarinan myötä tulevat tutuiksi monet Korvatunturin asukkaat sekä moninaiset jouluun liittyvät askareet. Humoristinen tarina nostaa hymyn kaikenikäisten lukijoiden huulille ja sytyttää joulumielen sydämiin. Eipä ihme, että kaikkien aikojen menestynein Kunnas-kirja on käännetty jo 26 kielelle.
Mauri Kunnaksen uutuus Isovanhempien kirja kokoaa yksiin kansiin isovanhempien oman tarinan. Täytettävään kirjaan voi tallettaa isovanhempien elämän käännekohtia ja elämänohjeita, muistoja lapsenlapsesta ja tämän vanhemmista. Täydennettynä kirja on arvolahja tuleville sukupolville!
Kirjan sivuille tallentuu tärkeää perinnetietoa ja tarinoita lapsenlapsen juurista. Suvun yhteinen kertomus on entistä arvokkaampaa arjessa, jossa välimatkat sukulaisiin voivat olla pitkät ja jokapäiväinen kanssakäyminen ei ole itsestäänselvyys. Sivuja rytmittää Mauri Kunnaksen piirroskuvitus, joka on aikaa kestävä helmi ja viehättää kaikkia vauvoista vaariin.

 

 

  

Viimeinen peruutuspäivä on 8.12.2016Vinkki!
Tarjoa iloa myös ystävillesi ja tilaa useampi kuukaudenkirja edullisella  kuukaudenkirjahinnalla.
  

 

 

 

Mauri Kunnas Kirjakerho | Otavamedia Oy | Maistraatinportti 1 | 00015 Otavamedia | Asiakaspalvelu (09) 1566 302
g.gif