KESÄKUUN KUUKAUDENKIRJA 06/2016


Paketissa Tassulan Tarinoita - Ujos Elvis + Hupsu vauhtikirja

 

Jäsenhinta 27,95 € (norm. 34,85 €) +
postituskulut 4,90 €.


Mauri Kunnaksen riemastuttava kuvasatukirja tutustuttaa pienet lukijat rockin kuninkaaseen. Kunnas-uutuus Hupsu vauhtikirja taltuttaa kiivaimmankin pärinäpojan ja -mimmin tarinan ääreen.

Rokkia ja moottoreiden pärinää


Tassulan pikkukaupungissa riittää toinen toistaan persoonallisempia asukkaita. Jokavuotisten kesämarkkinoiden päätösjuhlassa esiintyy Tassulan lupaus musiikkimaailmalle: Tatu ja Tuppisuut -bändi. Bändillä on vain yksi pulma.


Kukaan soittajista ei uskaltaudu laulamaan, vaikka keikkalistalla olisi itse rockin kuninkaan, Elviksen, vetävimmät hitit.
Eppu, Tassulan arka ja hiljainen postinkantaja, on armoton Elvis-fani. Epulla sattuu olemaan myös oiva lauluääni ja hän taitaa kaikki rokkikuninkaan hitit, mutta miten ujo postimies tohtisi ikinä nousta suuren yleisön eteen päätösjuhlan areenalle?
Onneksi Tassulassa asustaa myös aikaansaava unissakävelijä Herra Hakkarainen. Retkillään toikkaroiva sarvipää sattuu unipäissään – ja täysin tietämättään – antamaan Epulle sellaisen rohkeuspaukun, että keikalla nähdään kuin ilmetty Elvis.
Ujo Elvis on Mauri Kunnaksen Tassulan tarinoita -sarjan ensimmäinen kuvasatukirja.
 

 

  

Viimeinen peruutuspäivä on 27.6.2016Vinkki!
Tarjoa iloa myös ystävillesi ja tilaa useampi kuukaudenkirja edullisella  kuukaudenkirjahinnalla.
  

 

 

 

Mauri Kunnas Kirjakerho | Otavamedia Oy | Maistraatinportti 1 | 00015 Otavamedia | Asiakaspalvelu (09) 1566 302
g.gif