LOKAKUUN KUUKAUDENKIRJAPAKETTI 10/2014

 

KOIRAMÄEN MARTTA JA RUUNEPERI JA ADVENTTIKALENTERI

 

Ihana paketti joulun odotukseen! Mukana joulukalenteri!

 

Jäsenhinta 21,95 € (Norm. 26,10 €) + postituskulut 4,90€.

Suomen merkkimiehet Kunnaksen kyydissä! Mauri Kunnaksella on erinomainen tapa käsitellä suomalaisia merkkimiehiä. Suomen suosituin kuvakirjailija saa suomen kielen historiasta aikaiseksi kerta kaikkiaan hersyvän hauskan kirjan.


Porvoossa sukuloivaa Koiramäen Marttaa onnistaa ja hän pääsee tapaamaan kansallisrunoilija Ruuneperia. Martta pääsee myös kurkistamaan Ruuneperin talouden kulissien taakse. Hän näkee miten Fredrika-rouva pyörittää vilkasta taloutta, kestittää lukuisia vierailijoita, varjelee runoilijamestarin työrauhaa ja paljon, paljon muuta. Pääseepä Martta auttamaan Fredrika-rouvaa torttujen leipomisessakin.
Martta saa kunnian tutustua Ruuneperin merkittäviin vieraisiin: Elias Lönnrotiin, J.V. Snellmaniin ja satusetä Sakari Topeliukseen. Herrat viettävät Porvoossa iloisia juhlia tapaamisensa kunniaksi, ja siitäkös vasta mekkala syntyykin! Asiaan liittyvät jotenkin kiivaat väittelyt, naukujaiset, kukkopillit, kasakkalauma, Martan Saima-possu ja Ruuneperin kesy harakka.
Riemukas kuvatarina kertoo, kuinka suomalaisista ja suomen kielestä tuli salonkikelpoisia.  Kunnasmaisen jäljittelemättömän tulkintansa saavat sekä Saarijärven Paavo, Sven Tuuva että Koivu ja tähti.
Tässä kirjassa saa niin historia kuin merkkimiehetkin hillittömän humoristista kyytiä.
Kuukaudenkirjapaketissa saat myös  ihastuttavan Kunnas-adventtikalenterin helpottamaan joulun odotusta!

 

 

 

 

 

Viimeinen peruutuspäivä on 27.10.2014Vinkki!
Tarjoa iloa myös ystävillesi ja tilaa useampi kuukaudenkirja edullisella  kuukaudenkirjahinnalla.
  

 

 

 

Mauri Kunnas Kirjakerho | Otavamedia Oy | Maistraatinportti 1 | 00015 Otavamedia | Asiakaspalvelu (09) 1566 866
g.gif