MAALISKUUN KUUKAUDENKIRJAPAKETTI 3/2017

Kaikkien aikojen avaruuskirja + Seikkailijan puuhakirja

Jäsenhinta 23,95 € (norm. 32,80 €) + postituskulut 4,90 €.


"Avaruus on yksi lasten suosikkiaheista ja tätä kirjaa voikin suositella kaikenikäisille lapsille."
- Kirjavinkit.fi -sivusto








Avaruuden valloitus Mauri Kunnaksen tapaan

3000-luvun koululaiset ovat lähdössä opettajansa johdolla luokkaretkelle avaruuteen. Tiedossa on huima matka eri planeetoille, joilla kunnasmaiseen tapaan kohdataan mitä merkillisimpiä olentoja. Samalla saadaan roppakaupalla ajantasaista tietoa paitsi planeetoista, myös kuusta ja auringosta.
Kunnasmaiseen tapaan faktatiedon joukkoon on uitettu paljon riemukasta mielikuvitusseikkailua. Miltä mahtaa näyttääkään Saturnuksen matkamuistomyymälässä? Upealla kuvituksella herkuttelevaan kirjaan kannattaa tarttua, vaikka avaruus olisi vielä liian iso pala haukattavaksi pienelle lukijalle. Kirjan aihepiiriin on helppo tarttua yksityiskohtaisia kuvia tutkimalla. Niiden pohjalta on myös riemukasta keksiä omia tarinoita kaukaisten galaksien tapahtumista.

Ajanvietettä seikkailunnälkäisille!
Vauhdikkaan puuhakirjan sivuilla pääset etsimään aarretta ja ratkomaan merihirviön arvoitusta, suunnittelemaan lipun omaan merirosvolaivaan ja auttamaan sheriffiä etsintäkuulutuksen laadinnassa. Monipuolisten kynätehtävien parissa hahmotustaidot ja hienomotoriikka harjaantuvat kuin huomaamatta.
Vauhdikkaat pulmat ja kuva-arvoitukset vievät merten syvyyksistä trooppisille saarille ja intiaanilinnakkeesta leirinuotiolle. Näiden parissa vauhdikkaimmatkin viikarit viihtyvät monta hetkeä – eikä taatusti ole tylsää!
 

 

  

Viimeinen peruutuspäivä on 28.3.2017



Vinkki!
Tarjoa iloa myös ystävillesi ja tilaa useampi kuukaudenkirja edullisella  kuukaudenkirjahinnalla.
  

 

 

 

Mauri Kunnas Kirjakerho | Otavamedia Oy | Maistraatinportti 1 | 00015 Otavamedia | Asiakaspalvelu (09) 1566 302
g.gif